Ποιοτικά ανταλλακτικά για φορτηγά, λεωφορεία και όχι μόνο!

3831 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/3/2021

Εμπορική ΑΕΒΕ: 50 χρόνια παρουσίας στο χώρο των ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων!

 
Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται από το 1968 στο χώρο των ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων και εξειδικεύεται σε δυο αντικείμενα.

Το ένα τμήμα της εταιρείας  ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ κατέχει πρωταρχική θέση στο χώρο των ανταλλακτικών IVECO (Φορτηγών, λεωφορείων και βιομηχανικών εφαρμογών).

Tο δεύτερο πρωτοστατεί στο χώρο των ανταλλακτικών συστήματος ανάρτησης για όλους τους κατασκευαστές φορτηγών, λεωφορείων, trailer. Με συνεχή ανάπτυξη και διαρκή ενημέρωση του αποθέματος μας διατηρούμε την θέση μας στην αγορά όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πελατοκεντρικός τρόπος λειτουργίας της εταιρείας, οδήγησε στην δημιουργία ενός νέου καταστήματος εμπορίας φορτηγών IVECO, καινούργιων και μεταχειρισμένων ώστε να προσφέρονται οι καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες προς του υφιστάμενους αλλά και μελλοντικούς πελάτες.

Ενδιαφέρεσαι για ανταλλακτικά IVECO ή ανταλλακτικά συστήματος ανάρτησης επαγγελματικού οχήματος; Στείλε τώρα στην  ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ το μοντέλο ή τον τύπο που σε ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σου.!

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΔΙΚΤΥΟ - ΕΜΠΟΡΟΙ

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ