Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ειδήσεις για Ελαστικά

Νέο Goodyear FUELMAX ENDURANCE: ακόμα πιο πράσινο!

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

Με υψηλότερη από ποτέ αποδοτικότητα καυσίμου, χιλιομετρική απόδοση, πρόσφυση και διάρκεια ζωής, το νέο Goodyear FUELMAX ENDURANCE αντικαθιστά το FUELMAX GEN-2 και αποτελεί ένα «all-around» ελαστικό που λύνει τα χέρια των διαχειριστών στόλων, προσφέροντάς τους περισσότερες επιλογές.

Linglong: Ελαστικά σχεδιασμένα για τον επαγγελματία

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Μετά από 44 χρόνια εξέλιξης στο χώρο των ελαστικών, η Linglong διαθέτει μία πληρέστατη γκάμα για όλες τις κατηγορίες επιβατικών αλλά και επαγγελματικών οχημάτων. Με 150 επιλεγμένα σημεία διάθεσης στην Ελλάδα και διεθνή παρουσία σε 180 χώρες, η Linglong Tire έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλο μερίδιο

Πώς συντηρείς σωστά το επαγγελματικό σου όχημα

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023

Δες πώς θα διατηρήσετε το επαγγελματικό σας όχημα για πάντα «νέο», ώστε να μην σας αφήσει ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Στην περίπτωση, ωστόσο, που κάποιος αστάθμητος παράγοντας σας πιάσει …αδιάβαστους, οι εξειδικευμένες υπηρεσίες «24/7» θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, ανεξαρτήτως από το πού βρίσ

Μάθε τα πάντα πριν αγοράσεις ελαστικά

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022

Έφτασε η ώρα να αλλάξεις ελαστικά για να αναβαθμίσεις την απόδοση, την άνεση και την ασφάλεια του επαγγελματικού σου οχήματος; Δες τι πρέπει να γνωρίζεις ώστε να επιλέξεις τα λάστιχα που ταιριάζουν γάντι στο πολύτιμο «εργαλείο» της επιχείρησής σου.

Τα ελαστικά που αγαπάει ο υπεύθυνος στόλου οχημάτων

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022

Τα ελαστικά που αγαπάει ο υπεύθυνος στόλου οχημάτων (και το λογιστήριό του) διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία κατασκευής. Εξασφαλίζουν την ασφάλεια ανθρώπων και φορτίων στον δρόμο, την ίδια στιγμή που εξοικονομούν χρήματα χάρη στην υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση.

5 συνήθη λάθη στην αλλαγή ελαστικών!

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022

Ανάμεσα στις αλήθειες και στους μύθους που ακούς για την αλλαγή ελαστικών, υπάρχουν πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις, πέντε λάθη που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις για το καλό της ασφάλειας και της τσέπης σου.

Ελαστικά ασφάλειας & εξοικονόμησης για Επαγγελματικά οχήματα

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022

Τα ελαστικά των εταιρικών οχημάτων μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στα οικονομικά αποτελέσματα κάθε εταιρείας. Δείτε πώς η τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία της οικονομίας (και φυσικά της ασφάλειας) και βρείτε προτάσεις κορυφαίων κατασκευαστών.

Toyo Observe Van: αξιοπιστία και οικονομία τον χειμώνα

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Με τεχνολογία αιχμής, το χειμερινό ελαστικό Toyo Observe Van υπόσχεται υψηλή απόδοση ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, προσφέροντας στον επαγγελματία χαμηλή κατανάλωση, ανώτερα οδικά χαρακτηριστικά και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Linglong: ελαστικά για ασφάλεια, αντοχή και οικονομία

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022

Με έτος ίδρυσης το 1975, η Linglong προσφέρει μια υπερπλήρη γκάμα προηγμένων ελαστικών λεωφορείων, φορτηγών, τρακτέρ και μηχανημάτων έργου, που υπόσχονται υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, προσφέροντας στον επαγγελματία υψηλή αποδοτικότητα και οικονομία.

Eλαστικά φορτηγών, 3 Value for money προτάσεις

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021

Ασφάλεια, υψηλή απόδοση και αντοχή στον χρόνο. Τα χαρακτηριστικά που συνδυάζοντάς τα και με την πολύ ανταγωνιστική τιμή στην οποία προσφέρονται, κάνουν Value for money επιλογές αγοράς τα ελαστικά φορτηγών των Linglong και Sailun.

Η βιωσιμότητα σε στόλους οχημάτων & φορτηγά

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Δείτε πώς βλέπουν σήμερα οι ελληνικοί και ευρωπαϊκοί στόλοι οχημάτων το φλέγον ζήτημα της βιωσιμότητας, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε η Goodyear. Ποιες είναι οι λύσεις, οι προσδοκίες και οι τάσεις; Πού εντοπίζονται τα εμπόδια στον κλάδο των μεταφορών;