Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Ελαστικα ελαφρων & βαρεων επαγγελματικων οχηματων

Νέα, ειδήσεις, άρθρα, δοκιμές, & παρουσιάσεις μερικών εκ των καλύτερων ελαστικών ελαφρών & βαρέων επαγγελματικών αυτοκινήτων. Ελαστικά long life & υψηλής απόδοσης που εγγυώνται την ασφάλεια οχήματος ή στόλου οχημάτων (ανθρώπων, φορτίων), εξοικονομούν & κερδίζουν περισσότερα χλμ. (ενώ προσφέρουν και λύσεις αναγόμωσης).

after-sales
Επιλέξτε Εταιρεία:

Ελαστικά φορτηγών: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023

Όπως για κάθε όχημα έτσι και για τα φορτηγά, η επιλογή του σωστού ελαστικού είναι αρκετά σημαντική, καθώς θα πρέπει να είναι κατάλληλο για την χρήση που αναμένεται να κάνει, να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε νομοθεσίες, τον τύπο του βαρέως οχήματος καθώς και τον άξονα στον οποίο θα τοποθετηθεί. Πάμε

Ling Long: Η προσιτή επιλογή στα ελαστικά βαρέων οχημάτων

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023

Η Ling Long προσφέρει μία μεγάλη γκάμα ελαστικών για κάθε επαγγελματικό όχημα βαρέως τύπου, όπου μέσα από αυτήν μπορεί κανείς να επιλέξει το κατάλληλο λάστιχο για κάθε τύπο (φορτηγό ή λεωφορείο), χρήση και άξονα, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες του επαγγελματία!

Διαφορές Ελαστικών ανά άξονα (για Βαρέα Οχήματα)

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023

Η επιλογή του κατάλληλου ελαστικού για ένα βαρύ επαγγελματικό όχημα πρέπει να συμμορφώνεται με διάφορες παραμέτρους όπως η νομοθεσία, ο τύπος του οχήματος, η χρήση για την οποία προορίζεται και φυσικά, τον άξονα στον οποίο αυτό θα τοποθετηθεί! Εσείς γνωρίζετε τις διαφορές που υπάρχουν;

5+1 Tips συντήρησης ελαστικών φορτηγού: Δεν υπάρχουν μυστικά

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023

Τακτική περιστροφή και ευθυγράμμιση οδηγούν σε ομοιόμορφη φθορά. Σωστή πίεση για απόδοση και εξοικονόμηση. Έλεγχος πριν το δρομολόγιο. Πάντα. Δεν υπάρχουν "μυστικά" πιά για την καλή κατάσταση των ελαστικών του επαγγελματικού οχήματος & την ασφάλεια στον δρόμο.

Goodyear Fuel Max 1AD: Νέο επαγγελματικό ελαστικό 4 εποχών

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023

Το νέο επαγγελματικό ελαστικό 4 εποχών της Goodyear φέρει το όνομα Fuel Max 1AD, διαθέτοντας όλα τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται σε δύσκολες επαγγελματικές συνθήκες μεταφοράς εμπορευμάτων και λοιπών εργασιών.

Πως θα γλυτώσεις λεφτά στα ελαστικά του φορτηγού

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023

Τα ελαστικά ενός επαγγελματικού οχήματος είναι αρκετά σημαντικά, όχι μόνο για να κάνεις τη «δουλειά» σου σωστά, αλλά για να την κάνεις και με ασφάλεια. Και επειδή μιλάμε για επαγγελματικά χιλιόμετρα, δες μερικά tips και συμβουλές που θα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους, ενώ ταυτόχρονα κάνουν καλό κ

Τα ελαστικά που θα μπουν στη λίστα των fleet managers το 2023

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή ενός ελαστικού από τον υπεύθυνο στόλο οχημάτων μιας επιχείρησης είναι η τεχνολογική υπεροχή στους τομείς της άνεσης, της ασφάλειας και της αποδοτικότητας, προκειμένου να διασφαλίζεται η βέλτιστη προστασία όλων (ανθρώπων, οχημάτων, φορτίων) αλλά και η υψηλότερη χ

Linglong: Ελαστικά σχεδιασμένα για τον επαγγελματία

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Μετά από 44 χρόνια εξέλιξης στο χώρο των ελαστικών, η Linglong διαθέτει μία πληρέστατη γκάμα για όλες τις κατηγορίες επιβατικών αλλά και επαγγελματικών οχημάτων. Με 150 επιλεγμένα σημεία διάθεσης στην Ελλάδα και διεθνή παρουσία σε 180 χώρες, η Linglong Tire έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλο μερίδιο

Πώς συντηρείς σωστά το επαγγελματικό σου όχημα

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023

Δες πώς θα διατηρήσετε το επαγγελματικό σας όχημα για πάντα «νέο», ώστε να μην σας αφήσει ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Στην περίπτωση, ωστόσο, που κάποιος αστάθμητος παράγοντας σας πιάσει …αδιάβαστους, οι εξειδικευμένες υπηρεσίες «24/7» θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, ανεξαρτήτως από το πού βρίσ

Μάθε τα πάντα πριν αγοράσεις ελαστικά

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022

Έφτασε η ώρα να αλλάξεις ελαστικά για να αναβαθμίσεις την απόδοση, την άνεση και την ασφάλεια του επαγγελματικού σου οχήματος; Δες τι πρέπει να γνωρίζεις ώστε να επιλέξεις τα λάστιχα που ταιριάζουν γάντι στο πολύτιμο «εργαλείο» της επιχείρησής σου.

Τα ελαστικά που αγαπάει ο υπεύθυνος στόλου οχημάτων

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022

Τα ελαστικά που αγαπάει ο υπεύθυνος στόλου οχημάτων (και το λογιστήριό του) διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία κατασκευής. Εξασφαλίζουν την ασφάλεια ανθρώπων και φορτίων στον δρόμο, την ίδια στιγμή που εξοικονομούν χρήματα χάρη στην υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση.

5 συνήθη λάθη στην αλλαγή ελαστικών!

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022

Ανάμεσα στις αλήθειες και στους μύθους που ακούς για την αλλαγή ελαστικών, υπάρχουν πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις, πέντε λάθη που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις για το καλό της ασφάλειας και της τσέπης σου.

Ελαστικά ασφάλειας & εξοικονόμησης για Επαγγελματικά οχήματα

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022

Τα ελαστικά των εταιρικών οχημάτων μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στα οικονομικά αποτελέσματα κάθε εταιρείας. Δείτε πώς η τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία της οικονομίας (και φυσικά της ασφάλειας) και βρείτε προτάσεις κορυφαίων κατασκευαστών.

Toyo Observe Van: αξιοπιστία και οικονομία τον χειμώνα

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022

Με τεχνολογία αιχμής, το χειμερινό ελαστικό Toyo Observe Van υπόσχεται υψηλή απόδοση ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, προσφέροντας στον επαγγελματία χαμηλή κατανάλωση, ανώτερα οδικά χαρακτηριστικά και μεγάλη διάρκεια ζωής.