Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ειδήσεις για Ελαστικά

Linglong: ελαστικά για ασφάλεια, αντοχή και οικονομία

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022

Με έτος ίδρυσης το 1975, η Linglong προσφέρει μια υπερπλήρη γκάμα προηγμένων ελαστικών λεωφορείων, φορτηγών, τρακτέρ και μηχανημάτων έργου, που υπόσχονται υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, προσφέροντας στον επαγγελματία υψηλή αποδοτικότητα και οικονομία.

Αλλαγή ελαστικών: απόφυγε τα 5 συνήθη λάθη

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022

Ανάμεσα στις αλήθειες και στους μύθους που ακούς για την αλλαγή ελαστικών, υπάρχουν πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις, πέντε λάθη που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις για το καλό της ασφάλειας και της τσέπης σου.

Eλαστικά για Pick-Up όχημα. Όσα πρέπει να ξέρεις!

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022

Ειδική κατηγορία αυτοκίνητων τα Pick-Up οχήματα. Με ξεχωριστές ικανότητες και ειδικές ανάγκες. Επιβατικά και Light Truck οι κατηγορίες των ελαστικών τους. Ας δούμε όσα πρέπει να ξέρετε και 3 top προτάσεις Toyo, Falken, Goodyear ελαστικών.

Πώς συντηρείς σωστά το επαγγελματικό σου όχημα

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022

Δες πώς θα διατηρήσετε το επαγγελματικό σας όχημα για πάντα «νέο», ώστε να μην σας αφήσει ξαφνικά στη μέση του δρόμου. Στην περίπτωση, ωστόσο, που κάποιος αστάθμητος παράγοντας σας πιάσει …αδιάβαστους, οι εξειδικευμένες υπηρεσίες «24/7» θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, ανεξαρτήτως από το πού βρίσ

Μάθε τα πάντα πριν αγοράσεις ελαστικά

Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022

Έφτασε η ώρα να αλλάξεις ελαστικά για να αναβαθμίσεις την απόδοση, την άνεση και την ασφάλεια του επαγγελματικού σου οχήματος; Δες τι πρέπει να γνωρίζεις ώστε να επιλέξεις τα λάστιχα που ταιριάζουν γάντι στο πολύτιμο «εργαλείο» της επιχείρησής σου.

Eλαστικά φορτηγών, 3 Value for money προτάσεις

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021

Ασφάλεια, υψηλή απόδοση και αντοχή στον χρόνο. Τα χαρακτηριστικά που συνδυάζοντάς τα και με την πολύ ανταγωνιστική τιμή στην οποία προσφέρονται, κάνουν Value for money επιλογές αγοράς τα ελαστικά φορτηγών των Linglong και Sailun.

Η βιωσιμότητα σε στόλους οχημάτων & φορτηγά

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Δείτε πώς βλέπουν σήμερα οι ελληνικοί και ευρωπαϊκοί στόλοι οχημάτων το φλέγον ζήτημα της βιωσιμότητας, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε η Goodyear. Ποιες είναι οι λύσεις, οι προσδοκίες και οι τάσεις; Πού εντοπίζονται τα εμπόδια στον κλάδο των μεταφορών;

Μεταφορές, COVID-19 και οδική ασφάλεια!

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021

Λες και δεν ήταν αρκετές οι προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει ο κλάδος των Μεταφορών και των Logistics -ένας από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας- ήρθε τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια να προστεθεί και η πανδημία του κορονοϊού. Δείτε τι λένε οι ειδικοί του χώρου για το πώς -μέσα στην υγ

Ποιοτικά Αγροτικά Ελαστικά MITAS

Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021

Η Mitas s.a (όμιλος Trelleborg) είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αγροτικών και βιομηχανικών ελαστικών και βασικός προμηθευτής ελαστικών (Συμβατικά & Radial) όλων των επώνυμων κατασκευαστών αγροτικών μηχανημάτων στην Ευρώπη.