Οδηγούμε το Ford Ranger Raptor

Οδηγούμε το Ford Ranger Raptor

Η άκρως δυναμική έκδοση «Raptor» του –κορυφαίου σε πωλήσεις Pick-Up της ΕΕ- Ford Ranger, έχει εξελιχθεί προκειμένου να προσφέρει εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες, πέραν του γεγονότος ότι εφοδιάζεται με πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Επιπρόσθετα, είναι άκρως επιβλητικό από όποια μεριά και αν το αντικρίσει κανείς.

EAV LINCS: Και όμως είναι Van!

EAV LINCS: Και όμως είναι Van!

Μια πολυχρηστική πλατφόρμα logistics, κάτι σαν μια κινητή αποθήκη συνδεδεμένη με ηλεκτρικά ποδήλατα διανομών, είναι το καινοτόμο EAV LINCS το οποίο κινείται ηλεκτρικά και -όταν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν- αυτόνομα, δείχνοντας μας από σήμερα το μέλλον των μεταφορών.

Ενός κακού μύρια έπονται

Ενός κακού μύρια έπονται

Μια αρχικά μικρή καραμπόλα εξελίχθηκε σε τεράστια, όταν ένα φορτηγό εφόρμησε σχεδόν αφρενάριστο τόσο στα αυτοκίνητα που είχαν ήδη εμπλακεί στο τρακάρισμα όσο και σε αυτά που προσπαθούσαν να το αποφύγουν.

Ορόσημο παραγωγής για την IVECO

Ορόσημο παραγωγής για την IVECO

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασαν στην IVECO τα 30 χρόνια ζωής του Eurocargo, παράγοντας στο εμβληματικό εργοστάσιο της Μπρέσια το υπ` αριθμόν 600.000 φορτηγό, για την αρχική μορφή του οποίου υπεύθυνος είναι ο περίφημος Bertone.

«Το πιο σύγχρονο Μετρό της Ευρώπης»

«Το πιο σύγχρονο Μετρό της Ευρώπης»

Δείτε τι δήλωσε σε συνέντευξή του για το Μετρό της Θεσσαλονίκης ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, αλλά και τι αποκάλυψε για τη Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας.

Τα πάντα για το Opel Vivaro

Τα πάντα για το Opel Vivaro

Δείτε τις τιμές του δημοφιλούς Vivaro, τόσο στις συμβατικές όσο και στις ηλεκτρικές του εκδόσεις και παράλληλα βρείτε ό,τι ψάχνατε για τα τεχνικά και εξοπλιστικά χαρακτηριστικά όλων των Van και Vanette που συνθέτουν τη γκάμα LCV μοντέλων της Opel.

Ροη Ειδησεων

Advertisement