Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Αύξηση πωλήσεων & μεριδίων για τα Καλύτερα Επαγγελματικά της Χρονιάς.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αύξηση πωλήσεων & μεριδίων για τα Καλύτερα Επαγγελματικά της Χρονιάς.

BEST PRO CAR 2022: Τα Καλύτερα Επαγγελματικά της Χρονιάς

37.576 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2021)

Μάρκες και μοντέλα που με μία καλή εμπορική πορεία, παρά τη δύσκολη χρονιά, δικαίωσαν χιλιάδες αναγνώστες του Auto Τρίτη Επαγγελματικά και του pro.autotriti.gr, που τα επέλεξαν ως τα Καλύτερα Επαγγελματικά της χρονιάς. Ας δούμε πώς τα πήγαν.

Αύξηση πωλήσεων & μεριδίων για τα Καλύτερα της Χρονιάς!

 
Το 2021 αναμένεται να μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο δύσκολες και απρόβλεπτες χρονιές στην ιστορία της αυτοκίνησης, δεδομένου ότι πολλές και άκρως σημαντικές παράμετροι, δεν επέτρεψαν σε καμία φάση την ομαλή λειτουργία της αγοράς, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Σε μια φάση που η παγκόσμια οικονομία προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19 (η οποία φυσικά συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς) με τα καθολικά lockdowns στο σύνολο σχεδόν των γραμμών παραγωγής των αυτοκινητοβιομηχανιών μέσα στο 2020, νέοι αστάθμητοι παράγοντες όπως π.χ. οι ελλείψεις σε πρώτες ύλες (π.χ. μαγνήσιο) ή σε... τσιπάκια, έρχονται να προσθέσουν στα προβλήματα του κλάδου, τις μεγάλες καθυστερήσεις που πλέον παρατηρούνται (σε πανευρωπαϊκό επίπεδο) στην εξυπηρέτηση παραγγελιών σε όλους τους τύπους οχημάτων.
 
Την ίδια στιγμή τα μεταφορικά κόστη αυξάνονται και δεν είναι λίγες οι εταιρείες που πλέον επιβάλλεται να διαχειριστούν το πρόβλημα του αυξημένου κόστους των προϊόντων τους, προσπαθώντας ουσιαστικά να απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος της αύξησης της τελικής τιμής.

Παρόλα αυτά όλοι «στους βατήρες» για sprint ανάπτυξης

Η οικονομία, η αγορά και οι ανελαστικές της ανάγκες, συνεχίζουν να ωθούν τους επαγγελματίες στην εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων προκειμένου να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητα και αποδοτικότητά τους, ουσιαστικά προσπαθώντας να εξασφαλίσουν είτε τη βιωσιμότητα τους μέσα στο άμεσο προσεχές διάστημα ή... μια καλύτερη θέση για το sprint ανάπτυξης που είναι σαφές πως θα ακολουθήσει.
 
Στις ενότητες που ακολουθούν σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα επαγγελματικά μοντέλα (με βάση τη ψήφο χιλιάδων αναγνωστών μας) και το «τι κατάφεραν» (μερίδια-πωλήσεις) στο έτος που ολοκληρώνεται, μπαίνοντας με το δεξί στο γεμάτο προσδοκίες 2022!

Toyota Hilux: Νέα βελτιωμένη γενιά

Ford Transit Custom PHEV: +70% σε πωλήσεις!

Isuzu D-Max: Σαφής αύξηση πωλήσεων +50%

Mercedes-Benz Vito: Εκτόξευση πωλήσεων και... επιδόσεων

Volkswagen Caddy: Πλήρες & Value for money. Σίγουρη η καλή εμπορική πορεία

Mercedes-Benz eSprinter: Ήρθε και δίνει ώθηση στις «πράσινες» αστικές μεταφορές

Οι νέες και οι καθιερωμένες «αξίες» της αγοράς

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε