Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αύξηση πωλήσεων & μεριδίων για τα Καλύτερα Επαγγελματικά της Χρονιάς.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αύξηση πωλήσεων & μεριδίων για τα Καλύτερα Επαγγελματικά της Χρονιάς.

BEST PRO CAR 2022: Τα Καλύτερα Επαγγελματικά της Χρονιάς

167.688 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2021)

Μάρκες και μοντέλα που με μία καλή εμπορική πορεία, παρά τη δύσκολη χρονιά, δικαίωσαν χιλιάδες αναγνώστες του Auto Τρίτη Επαγγελματικά και του pro.autotriti.gr, που τα επέλεξαν ως τα Καλύτερα Επαγγελματικά της χρονιάς. Ας δούμε πώς τα πήγαν.

Αύξηση πωλήσεων & μεριδίων για τα Καλύτερα της Χρονιάς!

 
Το 2021 αναμένεται να μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο δύσκολες και απρόβλεπτες χρονιές στην ιστορία της αυτοκίνησης, δεδομένου ότι πολλές και άκρως σημαντικές παράμετροι, δεν επέτρεψαν σε καμία φάση την ομαλή λειτουργία της αγοράς, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Σε μια φάση που η παγκόσμια οικονομία προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19 (η οποία φυσικά συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς) με τα καθολικά lockdowns στο σύνολο σχεδόν των γραμμών παραγωγής των αυτοκινητοβιομηχανιών μέσα στο 2020, νέοι αστάθμητοι παράγοντες όπως π.χ. οι ελλείψεις σε πρώτες ύλες (π.χ. μαγνήσιο) ή σε... τσιπάκια, έρχονται να προσθέσουν στα προβλήματα του κλάδου, τις μεγάλες καθυστερήσεις που πλέον παρατηρούνται (σε πανευρωπαϊκό επίπεδο) στην εξυπηρέτηση παραγγελιών σε όλους τους τύπους οχημάτων.
 
Την ίδια στιγμή τα μεταφορικά κόστη αυξάνονται και δεν είναι λίγες οι εταιρείες που πλέον επιβάλλεται να διαχειριστούν το πρόβλημα του αυξημένου κόστους των προϊόντων τους, προσπαθώντας ουσιαστικά να απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος της αύξησης της τελικής τιμής. Συνέχεια του άρθρου >>>