Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η «οικογένεια» του Ford Transit ήταν η κορυφαία σε πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2015, με συνολικά 400.000 μονάδες.

Κορυφαία η Ford παγκοσμίως!

2.575 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2016)

Με 400.000 συνολικές πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τη διάρκεια του 2015, η «οικογένεια» Transit της Ford ήταν η κορυφαία στην κατηγορία των Vans, συνεχίζοντας την εξαιρετική εμπορική της πορεία.

Από το 1965, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το Ford Transit έχει να επιδείξει μια εντυπωσιακή εμπορική πορεία 50 ετών, κατακτώντας πολλαπλές διακρίσεις κατά τη διάρκεια.
Μέσα στην χρονιά – ορόσημο που ήταν το 2015 για το Transit, δεδομένης της συμπλήρωσης 50 ετών ιστορίας του, ο εκπρόσωπος της Ford κατάφερε να αποσπάσει μεταξύ άλλων, το υψηλότερο μερίδιο αγοράς στην Αμερική (31%) καθώς και την βέλτιστη επίδοση στην κατηγορία των Vans και Mini-Bus της Κινεζικής αγοράς!
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας 2ετίας, η Ford είδε το μερίδιο της στις πανευρωπαϊκές πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών της ΕΕ να αυξάνεται από το 10,8% στο 12,9%.
Η επιτυχία αυτή βασίζεται στην ευρεία και πλήρως ανταγωνιστική γκάμα εκπροσώπων που η «οικογένεια» Transit εμφανίζει με οχήματα όπως τα Transit, Transit Custom, Transit Connect και Transit Courier.
Πέραν της μεγάλης εμπορικής τους επιτυχίας μέσα στο 2015, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, οι πωλήσεις του Ford Transit έχουν αυξηθεί κατά 17% στις 64.800 μονάδες ενώ αντίστοιχα, οι πωλήσεις του Transit Custom ανέρχονται στα 89.800 οχήματα (+23%).
Συνολικά, οι πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών της Ford στην ΕΕ μέσα στο 2016 έχουν αυξηθεί κατά 18,6% (247.000 μονάδες) ενώ η υιοθέτηση των νέων «EcoBlue» κινητήρων στη γκάμα των μηχανικών τους συνόλων, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις τους.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες στα συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού, όπως τα συστήματα Pre-Collision Assist με λειτουργία Pedestrian Detection System, αλλά και το πλήρως αναβαθμισμένο Electronic Stability Control με Side Wind Stabilization, θα περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό ασφάλειας τόσο του νέου Transit όσο και του Transit Custom.