Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

Infotainment στο αυτοκίνητο

Ποιος θα το πίστευε ότι το αυτοκίνητο θα μας δίνει την δυνατότητα σύνδεσης wi-fi.

Infotainment στα αμάξια (IVI) είναι μια συλλογή από hardware που είναι εγκατεστημένα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ή σε άλλο μέσο μεταφοράς , για την παροχή εικόνας ή ήχου. Στην κατηγορία εντάσσεται και το σύστημα πλοήγησης (GPS) .Επί το πλείστον τα συστήματα IVI συνδέονται με bluetooth και το κινητό , βοηθόντας έτσι τον επιβάτη να μπορεί να δώσει μέχρι και φωνητικές εντολές.

Στις μέρες μας καλώς ή κακώς είμαστε σχεδόν εξαρτημένοι από το ίντερνετ. Όπου και αν βρισκόμαστε ψάχνουμε για διαθέσιμη σύνδεση wi-fi είτε βρισκόμαστε σε κάποιο συγγενικό - φιλικό σπίτι , είτε σε καφετέρια, πλέον μέχρι και μέσα στο αεροπλάνο που πρίν λίγα χρόνια έπρεπε να το έχουμε τελείως κλειστό.

infotainment στο αυτοκίνητο

 • Για να είσαι πάντα online!

  Η Waveloc φροντίζει, ώστε να να έχετε υπηρεσίες wi-fi και gps σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού σας με χαμηλό κόστος και χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία.
   2111980738 Περισσότερα
 • Νέα εμπειρία στη μετακίνηση!

  Taxaki, η εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα στις υπηρεσίες των ταξί. Κατεβαίνει δωρεάν στο κινητό, βοηθά στην ασφαλή  και εύκολη  μετακίνηση στην πόλη. Εντοπίζει την τοποθεσία του πελάτη και τους μετακινεί στον προορισμό τους, με τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες οδηγούς.
   210 7241721 Περισσότερα
 • Θέλεις τον απόλυτο έλεγχο του στόλου σου;

  Η Fleet Simple ασχολείται με τις εφαρμογές διαχείρισης στόλου οχημάτων και στην προστασία των κινητών περιουσιακών σας στοιχείων.Μέσω αυτών των εφαρμογών υπόσχεται να αυξήσει την παραγωγικότητα της και να περιορίσουν τα έξοδά της.
    217 000 1314 Περισσότερα