Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ακου mp3 στο αυτοκίνητο με 5 ευρώ!
Ακου mp3 στο αυτοκίνητο με 5 ευρώ!
  • Ακου mp3 στο αυτοκίνητο με 5 ευρώ!
  • Ακου mp3 στο αυτοκίνητο με 5 ευρώ!

Ακου mp3 στο αυτοκίνητο με 5 ευρώ!

4 037 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες τώρα πως μπορείς να ακούς mp3 στο αυτοκίνητό σου, ανεξαρτήτως του πόσο παλιό είναι το ηχοσύστημα που διαθέτεις!

Αποκτάς θύρα USB σε δευτερόλεπτα

Κοινοποίησέ το »

 
Έχεις μετατρέψει όλη σου τη μουσική σε mp3 αλλά δε μπορείς να την ακούσεις στο αυτοκίνητο; Όχι πια! Συνδέοντας ένα πολύ μικρό gadget σε χρόνο 0, μετατρέπεις το cd player σου ή ακόμα και το κασετόφωνο σε mp3 player. Τέρμα οι κουραστικές κασέτες και τα ογκώδη CD.

Το συνδέεις απλά και γρήγορα

Δεν χρειάζονται περίπλοκες διαδικασίες ούτε καμία εξοικείωση με τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου. Η μέθοδος είναι απλή και γρήγορη: το «κουμπώνεις» στην υποδοχή του αναπτήρα, βρίσκεις σε ποια συχνότητα επικοινωνεί με το  ράδιο (μόνο την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις) και είσαι έτοιμος!

Ασύρματη σύνδεση = όχι καλώδια να «κρέμονται»

Το εγκαθιστάς και ξεχνάς ότι υπάρχει! Η σύνδεση είναι ασύρματη οπότε δε περιορίζονται οι κινήσεις σου, κάτι που θα επηρέαζε και την οδηγική σου ασφάλεια,  αλλά ούτε χαλάει η «εικόνα» του ταμπλό από καλώδια που κρέμονται.

Με ένα 5ευρω είσαι έτοιμος

Δίνοντας μόνο 5 ευρώ αποκτάς την ίδια στιγμή τη δυνατότητα να μεταφέρεις όλη σου τη μουσική συλλογή από τον υπολογιστή ή το κινητό στο αυτοκίνητό σου εύκολα και γρήγορα, γλυτώνοντας τα πολύ περισσότερα χρήματα που θα χρειαζόσουν για να έχεις την ίδια ακριβώς δυνατότητα αλλάζοντας την «πηγή» του ηχοσυστήματος.

ΤΙP: Αντιγράφοντας όλα σου τα mp3 σε ένα «στικάκι» USB και αφήνοντας  το πάνω στο gadget μπορείς να καταργήσεις το μεταξύ τους «σύνδεσε – ξεσύνδεσε» και να έχεις πάντα έτοιμη την αναπαραγωγή της αγαπημένης σου μουσικής με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

  • INTERSYS

    INTERSYS

    Στην Intersys θα βρείτε αξιόπιστα συστήματα ψυχαγωγίας αυτοκινήτου της Pioneer, όπως επίσης και φορητές συσκευές GPS και αξεσουάρ φορητών συσκευών GPS της Tomtom.
     2109554000 Περισσότερα