Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Με ένα gadget έχεις τα πάντα στο αυτοκίνητο!

Με ένα gadget έχεις τα πάντα στο αυτοκίνητο!

4 375 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες τώρα πως μόνο με την απόκτηση ενός τάμπλετ για το αυτοκίνητο βελτιώνεις τις υπηρεσίες πλοήγησης, έχεις δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο για το αμάξι σου και αποκτάς πρόσβαση στο ίντερνετ οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι.

Έχεις καλύτερη πλοήγηση από το κλασσικό GPS, καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για να διαλέξεις αυτό που σε βολεύει περισσότερο

Κοινοποίησέ το »

 
Ένα tablet προσφέρει πολύ καλύτερη ευκρίνεια από ένα GPS αυτοκινήτου καθώς έχει μεγαλύτερη οθόνη. Εκτός από αυτό, ένα tablet, σε αντίθεση με τα GPS, δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Υπάρχει τεράστια ποικιλία προγραμμάτων πλοήγησης και ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει αυτό που τον βολεύει καλύτερα.
 
Είσαι online παντού!
 
Το tablet δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν υπολογιστή σε αυτό τον τομέα. Σταμάτησες κάπου και δεν ξέρεις πού μπορείς να πας να φας; Ψάχνεις κάποιο φαρμακείο; Κανένα πρόβλημα! Με μερικά πατήματα βρίσκεις ότι πληροφορία θες εύκολα και γρήγορα! Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχει δυνατότητα πρόσβασης στο Ίντερνετ και εκτός δικτύων WiFi ώστε να μπορείς να συνδεθείς κυριολεκτικά από όπου θες!
 
Γίνεται και οθόνη για κάμερα οπισθοπορείας. Παρκάρισμα πιο εύκολο από ποτέ!
 
Η κάμερα οπισθοπορείας κάνει το παρκάρισμα κυριολεκτικά παιχνίδι. Εάν υπάρχει ήδη εγκατεστημένη στο αυτοκίνητο ή αν σκέφτεσαι να αγοράσεις μια, μπορείς να τη συνδέσεις (ασύρματα φυσικά) με το tablet σου και να έχεις μια λεπτομερέστατη εικόνα του πίσω μέρος του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Μπαίνεις και βγαίνεις οπουδήποτε θες με ελάχιστες κινήσεις και μέγιστη ακρίβεια.
 
 
Μπορείς να έχεις δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο εύκολα και γρήγορα!

Είναι μια δυνατότητα που πολλοί, ίσως, δεν γνωρίζουν! Το tablet μπορεί να «επικοινωνήσει» με το αυτοκίνητο μέσω της θύρας OBD η οποία άρχισε να παρέχεται σε όλα τα μοντέλα από τη δεκαετία του 90, και μέσω εφαρμογών που μπορείς να κατεβάσεις, το tablet σου γίνεται άριστο εργαλείο ελέγχου. Όλα τα δεδομένα που μπορεί να δώσει το αυτοκίνητό σου μέσω των διαθέσιμων αισθητήρων που έχει, όπως ταχύτητα, θερμοκρασία και διάφορες πιέσεις εμφανίζονται στην οθόνη σου και σε κρατούν ενήμερο σε πραγματικό χρόνο για οτιδήποτε θες να παρακολουθήσεις.
 
 
+  Η τιμή ενός tablet ξεκινά από 40 ευρώ και αυξάνεται. 

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA