Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που διοργάνωσε η Mercedes-Benz Vans, παρουσιάστηκαν οι πολλαπλές παράμετροι πάνω στις οποίες θα βασιστεί η υλοποίηση της στρατηγικής «adVANce» μέσω του νέου Sprinter.

Επαναπροσδιορίζοντας τις αστικές μεταφορές

5.290 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Μέσα στον Φεβρουάριο του 2018, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει το νέο Sprinter επιχειρώντας να επαναπροσδιορίσει τις αστικές μεταφορές με τρόπους που δεν έχετε φανταστεί!

Σύμφωνα με τα όσα έχει ανακοινώσει επίσημα η Mercedes-Benz Vans, η νέα γενιά του Sprinter, η 3η κατά σειρά από το 1995 όταν και το μοντέλο πρωτοπαρουσιάστηκε, θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο Φεβρουάριο του 2018.
Με παρουσία σε περισσότερες από 130 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο και άνω των 3,3 εκ. πωλήσεων από το 1995, το Sprinter εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις ελαφρά επαγγελματικά στην κατηγορία του καθώς, ακόμη και λίγο πριν την παρουσίαση της νέας του γενιάς, κατά το 1ο 5μηνο του 2017 διέθεσε περισσότερα από 142.000 οχήματα!

Υποστηρίζοντας –αλλά και- προετοιμάζοντας το μέλλον!
Σύμφωνα με διεθνείς αναλύσεις, το «τελευταίο χιλιόμετρο», δηλαδή το τελικό στάδιο της μεταφοράς κάθε προϊόντος έως την… πόρτα του καταναλωτή, παραμένει το πιο σύνθετο και δύσκολο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας στις εμπορευματικές μεταφορές.
Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα, καλούνται να δώσουν απαντήσεις σε ολοένα και πιο σύνθετα προβλήματα με πρακτικές όπως η παράδοση εμπορευμάτων ακόμη και την ίδια την ημέρα της παραγγελίας, η δυνατότητα τροποποίησης παραμέτρων όπως η ώρα ή το μέρος της τελικής παράδοσης ακόμη και την τελευταία στιγμή, η πλήρης δυνατότητα παρακολούθησης των σταδίων της παραγγελίας κ.ο.κ. να είναι μερικά εκ των προαπαιτούμενων που ολοένα και πιο συχνά τίθενται πλέον από τους πελάτες!
Σε όλα τα παραπάνω, αξίζει να συνυπολογίσουμε πως, τα μεγάλα αστικά κέντρα διογκώνονται διαρκώς καθώς, ως το 2030 θα υπάρχουν περισσότερες από 40 mega-πόλεις σε παγκόσμιο επίπεδο (με πληθυσμό άνω των 10 εκ. κατοίκων)!
Με αυτό το δεδομένο, η Mercedes-Benz Vans σκοπεύει να καταστήσει το νέο Sprinter μια από τις σημαντικότερες λύσεις που θα προσφέρει στους σύγχρονους επαγγελματίες, εδραιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη… μεταμόρφωση της, από εταιρεία κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων, σε «πάροχο» ολοκληρωμένων μεταφορικών λύσεων για τους πελάτες της.
Αυτή είναι εξάλλου και η βασική φιλοσοφία της στρατηγικής «adVANce» που η εταιρεία παρουσίασε πριν από περίπου ένα έτος.
Προκειμένου να καταστεί αυτό εφικτό, πέραν της εντυπωσιακής σε πληρότητα γκάμας εκδόσεων του (περισσότερες από 1.000 εκδόσεις), θα προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις σε τομείς όπως η συνδεσιμότητα, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη του να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες που του προσφέρει αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας όπως π.χ. το διαδίκτυο των συσκευών (Internet of Things).