Αρχής γενόμενης από το 2018 όταν και θα λανσαριστεί το νέο «eVito», η Mercedes-Benz Vans έχει αποφασίσει να προσφέρει ηλεκτροκίνητες εκδόσεις για όλους τους εκπρόσωπους της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών της οχημάτων.
Μέσα στο 2019 αναμένεται να είναι η σειρά του Sprinter με τις εκδόσεις «eSprinter» ενώ σε μετέπειτα φάση θα ακολουθήσει το «eCitan» για την –επίσης νέα τότε- γενιά του μοντέλου.
Ωστόσο, σε ότι αφορά στο «eSprinter», η Mercedes-Benz δεν σκοπεύει απλώς να «… τοποθετήσει μια συστοιχία μπαταριών πάνω σε τροχούς» αλλά σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, να προσφέρει τις βέλτιστες, ολοκληρωμένες, επιλογές στους πελάτες της.
Εκτός από μια νέα γενιά ηλεκτροκινητήρων και μπαταριών για αυτούς, η εταιρεία αναμένεται να εξελίξει ένα πληρέστατο δίκτυο σημείων φόρτισης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων των πελατών της, καθώς και να προσφέρει τις βέλτιστες συμβουλές προκειμένου να διασφαλιστεί η χρήση τους με βάση πάντα το όφελος του χρήστη.
Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός ότι, έως το 2019 η Mercedes-Benz προτίθεται να δαπανήσει περίπου 150 εκ. ευρώ στον τομέα της ηλεκτροκίνησης των οχημάτων της.
Αρχική Σελίδα | Sitemap | Επικοινωνία |
Copyright © 2025 - pro.autotriti.gr