Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντελώς τροποποιημένος θα είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Sprinter.

Μεταξύ των σημαντικών αλλαγών αξίζει να αναφέρουμε το νέο τιμόνι με τα πολλαπλά χειριστήρια και τον επίσης νέο πίνακα οργάνων.

Φυσικά, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι σαφώς η νέα οθόνη πολλαπλών λειτουργιών στην κεντρική κονσόλα.

Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αναμένεται να είναι πληρέστατος, με πλήθος ηλεκτρικών ευκολιών…

… ενώ πολλαπλοί αναμένονται και οι αποθηκευτικοί χώροι όπως π.χ. αυτοί στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Πρόγευσης… αρχή από το εντελώς νέο εσωτερικό!

Αν και δεν μπορούμε να πούμε πως γίναμε πολύ «σοφότεροι» αναφορικά με το νέο Sprinter κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρουσίασης που διοργάνωσε η Mercedes-Benz Vans για τη νέα γενιά του μοντέλου, εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης του τον προσεχή Φεβρουάριο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την εντελώς νέα μορφή που θα έχει ο εσωτερικός διάκοσμος του.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει μεταβάλλει άρδην τόσο τον πίνακα οργάνων όσο και –κυρίως- την κεντρική κονσόλα.
Το νέο Sprinter θα προσφέρεται με διάφορες επιλογές ως προς την μορφή του εσωτερικού αναλόγως της χρήσης, της έκδοσης και των αναγκών του ιδιοκτήτη του, ενώ είναι σαφής ο πρόθεση της εταιρείας να αυξήσει στο μέγιστο τις αποθηκευτικές λύσεις καθώς και την εργονομία.
Εντελώς νέο είναι και το τιμόνι που θα περιλαμβάνει πολλαπλά χειριστήρια για διάφορες λειτουργίες ενώ στις κορυφαίες εκδόσεις, μια τεράστια οθόνη αφής στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, θα υποστηρίζει τις –πρωτοποριακές- λειτουργίες των συστημάτων πολυμέσων αλλά και της δυνατότητας μετατροπής του οχήματος σε ένα «γραφείο επί τροχών».
Η ποιότητα των υλικών έχει επίσης βελτιωθεί ενώ, περιττεύει να αναφέρουμε πως το νέο Sprinter θα διαπρέπει και σε ζητήματα που άπτονται της άνεσης και ασφάλειας όλων των επιβαινόντων στο εσωτερικό του.

 

 

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ