Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μεγάλο πλάτος όλων των θυρών καθώς και το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης, ευνοούν την άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό της καρότσας όπου μπορούν να εδραστούν έως και έξι ευρωπαλέτες.

Αναλόγως της έκδοσης, το νέο Crafter Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με όγκο έως και 18,4κ.μ.

Πέραν των «κλασικών» κρίκων, η VW έχει εξελίξει πολλαπλά «έξυπνα» συστήματα στερέωσης του φορτίου στο δάπεδο, τα πλευρικά τοιχώματα ή και στην οροφή του χώρου φόρτωσης.

Αναλόγως της έκδοσης, το νέο VW Crafter Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος έως και 4.855 χλστ., πλάτος 1.832 χλστ. (1.380 χλστ. μεταξύ των θόλων) και ύψος έως και 2.196 χλστ.

Ωφέλιμος όγκος έως και 18,4κ.μ.

Όπως προαναφέραμε, οι σχεδιαστές του νέου VW Crafter έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τις εξωτερικές διαστάσεις του αμαξώματος στα ελάχιστα δυνατά μεγέθη, αυξάνοντας ωστόσο σημαντικά, τις εσωτερικές διαστάσεις του χώρου φόρτωσης.
Οι εμπροσθοκίνητες εκδόσεις έχουν μεικτό βάρος από 3,0 – 4,0t. και προσφέρουν ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μέγιστο μήκος 4.855 χλστ., ύψος έως και 2.196 χλστ. καθώς και ωφέλιμο πλάτος 1.832 χλστ. (1.380 χλστ. μεταξύ των θόλων).
Αντίστοιχα, οι εκδόσεις με μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς έχουν μεικτό βάρος από 3,5 – 5,5t. και είναι σε θέση να υποστηρίξουν έως και έξι ευρωπαλέτες (ΜxΠ: 1,20μ.x0,80μ.).
Με το πλάτος της πλευρικής θύρας να ανέρχεται έως και στα 1.311 χλστ. και της πίσω στα 1.552 χλστ., το VW Crafter διακρίνεται για την ευκολία πρόσβασης στο εσωτερικό, δεδομένου ότι και το κατώφλι φόρτωσης έχει μειωθεί έως και στα 570 χλστ.
Με τον μέγιστο ωφέλιμο όγκο φόρτωσης για τις εκδόσεις Van να ανέρχεται έως και στα 18,4μ., επιγραμματικά αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Crafter θα είναι διαθέσιμο με τρία μήκη μεταξονίου και ισάριθμα ύψη οροφής με το μέγιστο μήκος του αμαξώματος να ανέρχεται έως και στα 7.391 χλστ. ενώ θα προσφέρονται και εκδόσεις με ανοικτή καρότσα με μονή ή διπλή σειρά καθισμάτων, επιβατικές εκδόσεις «Kombi» καθώς και εκδόσεις C+C για την υποστήριξη πάσης φύσεως υπερκατασκευών.
 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volkswagen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ