Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα νέα DAF CF & XF θα αρχίσουν να παράγονται μέσα στο καλοκαίρι του 2017 σε εκδόσεις τράκτορα 4x2, αλλά και σε εκδόσεις πλαισίου φορτηγού με τρεις άξονες σε διάταξη 6x2.

Απόλαυση για τον ιδιοκτήτη, όνειρο για τον οδηγό!

6.513 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2018)

Οι νέες γενιές των DAF CF και XF ενισχύουν ακόμη περισσότερο την εικόνα τους έναντι του ανταγωνισμού προσφέροντας σημαντικά βελτιωμένες υπηρεσίες τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και στον οδηγό τους.

Οι νέες γενιές των DAF CF & XF προσφέρουν νέα πρότυπα άνεσης και αποδοτικότητας στον κλάδο των μεταφορών από το καλοκαίρι του 2017, όταν και ξεκίνησε η παραγωγή τους.
Οι πολλαπλές αναβαθμίσεις στη γκάμα των κινητήρων, τα νέα συστήματα μετάδοσης της κίνησης αλλά και οι σημαντική βελτίωση της αεροδυναμικής των εν λόγω οχημάτων, έχει επιφέρει περαιτέρω βελτίωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου, έως και κατά 7%!
Παράλληλα, τα νέα CF & XF έχουν να επιδείξουν μειωμένο απόβαρο και αντίστοιχη βελτίωση του μέγιστου ωφέλιμου κατά 100 κιλά ενώ την ίδια στιγμή, πολλαπλές είναι οι τροποποιήσεις που έχει δεχθεί το εσωτερικό της καμπίνας, προς όφελος φυσικά του οδηγού.
Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίσουμε τις νέες –πρωτοποριακές- υπηρεσίες αναφορικά με τη διαχείριση στόλου που η εταιρεία προσφέρει μέσω του προγράμματος «DAF Connect», τα νέα CF & XF αλλάζουν σημαντικά τις ισορροπίες στον κλάδο των βαρέων φορτηγών, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.