Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

best buy

Συγκριτικό κορυφής στα Ηλεκτρικά Van: πού υπερτερούν και πού υστερούν τα Fiat E-Ducato και Ford E-Transit.

Συγκρίνουμε τα Fiat E-Ducato και Ford E-Transit: πού κερδίζουν & πού χάνουν

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022

Βάζουμε στο μικροσκόπιο τα δύο κορυφαία e-Vans της αγοράς: το Ford E-Transit που εντυπωσιάζει με την ισχύ του και το Fiat E-Ducato που υπερτερεί σε αυτονομία. Τι γίνεται με τις μεταφορικές δυνατότητες των δύο Μεγάλων Ηλεκτρικών Van; Πόσο χρόνο πρέπει να μείνουν στην πρίζα πριν πιάσουν πάλι δουλειά;

Το Ford F-150 Raptor αποτελεί την απάντηση της «μπλε οβάλ» εταιρείας στο κραταιό Ram 1500 TRX, το ισχυρότερο και γρηγορότερο Pick-Up του πλανήτη.

Ford F-150 Raptor R Vs Ram 1500 TRX: ποιος είναι το «αφεντικό» στα Pick-Up;

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022

Με 1.400 και πλέον ίππους, τα Ford F-150 Raptor R και Ram 1500 TRX, αποτελούν με διαφορά τo απόλυτο Pick-Up δίδυμο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Ας δούμε πού κερδίζει και πού χάνει το καθένα από αυτά τα …ιερά τέρατα.

Εντός ή εκτός πόλεως μπορούν να πιάσουν δουλειά τα μεσαία φορτηγά (στη φωτο το Volvo FL).

Αστικές & περιφερειακές μεταφορές με μεσαία φορτηγά

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022

Η ευελιξία των μεσαίων φορτηγών τα καθιστά «μπαλαντέρ» της μεταφορικής διαδικασίας, καθώς μπορούν να φέρουν εις πέρας από αστικές διανομές μέχρι εθνικές μεταφορές, αλλά και να δραστηριοποιηθούν σε ένα εργοτάξιο ή στην αποκομιδή απορριμμάτων. Ας δούμε τις προτάσεις των Mercedes-Benz και Volvo, που εμ

Πλήθος επιλογών διασκεύης για το Fiat Ducato, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί με σταθερή ή ανατρεπόμενη καρότσα και μονή ή διπλή καμπίνα.

Αστικές λύσεις για τον κατασκευαστικό κλάδο

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022

Από τη στιγμή που πολλά εργοτάξια βρίσκονται εντός ή πλησίον πόλεων, απαιτούνται ευέλικτα οχήματα με συμπαγείς διαστάσεις, τα οποία ωστόσο θα διαθέτουν υψηλές μεταφορικές δυνατότητες. Ας δούμε 2 μοντέλα -ένα μικροσκοπικό (Piaggio Porter NP6) και ένα μεγάλο (Fiat Ducato)- που ταιριάζουν «γάντι» (και)

Ιδανικό για αστικές και εθνικές μεταφορές και παραδόσεις κρεάτων, είναι το Mercedes-Benz Atego, εφοδιασμένο με ψυκτικό θάλαμο.

Vans & Trucks με ψυκτικούς θαλάμους

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022

Από τα Μικρά Vanette μέχρι τα Βαρέα Φορτηγά, τα σύγχρονα επαγγελματικά οχήματα -με τη βοήθεια των ψυκτικών θαλάμων τελευταίας τεχνολογίας- είναι σε θέση να μεταφέρουν με αποδοτικότητα και ασφάλεια τα τρόφιμα, από τον χώρο παραγωγής και αποθήκευσης μέχρι την πόρτα του τελικού καταναλωτή.

Σε συνολικά 12 εκδόσεις προσφέρεται στη χώρα μας το Isuzu D-Max από την εισαγωγική εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Η πολυδιάστατη γκάμα του Isuzu D-Max

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022

Με μονή, επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα; Με κίνηση στους 2 ή στους 4 τροχούς; Με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο; Σε ποια έκδοση εξοπλισμού; Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές όλων των εκδόσεων του Isuzu D-Max, που αποτελεί το ασφαλέστερο -και ένα από τα συνολικά κορυφαία- Pick-Up που μπορεί καν

Ποιο είναι το τελικό το Όφελος από την επιλογή ενός ηλεκτρικού Van έναντι της συμβατικής του έκδοσης;

Fiat Scudo BEV Vs Diesel: ηλεκτρικό προβάδισμα!

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Η επιλογή της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του νέου Fiat Scudo Van μπορεί να επιφέρει μείωση στα έξοδα μιας επιχείρησης έως και κατά 86,67% για την πρώτη 5ετία, μόνο από το κόστος καυσίμου Παράλληλα μόνο απαγορευτικό δεν χαρακτηρίζεις το κόστος του! Δείτε γιατί…

Τα δύο ισχυρότερα Pick-Up της αγοράς, το νέο Ford Ranger Raptor και το Jeep Gladiator, έχουν πολλά που τα ενώνουν και άλλα τόσα που τα χωρίζουν...

Ranger Raptor Vs Gladiator: η «μητέρα των μαχών»!

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Το μέχρι πρότινος «αφεντικό» της ιπποδύναμης, το Jeep Gladiator των 264 hp, έχασε τα πρωτεία από το νέο Ford Ranger Raptor των 288 hp, το οποίο όμως ως βενζινοκίνητο υστερεί κατά 109 Nm ροπής. Δείτε την ευθεία αντιπαράθεση των δύο πιο ισχυρών Pick-Up της αγοράς.

Συγκρίνουμε τις μεταφορικές δυνατότητες τριών εκ των εμπορικών πρωταγωνιστών της ελληνικής αγοράς των Μεγάλων Vans.

Τρία κορυφαία Μεγάλα Vans στο μικροσκόπιο

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022

Τα Fiat Ducato, Ford Transit & Mercedes-Benz Sprinter συγκέντρωσαν πέρυσι από κοινού το 51,21% των συνολικών νέων ταξινομήσεων στην κατηγορία των Μεγάλων Vans. Ας δούμε, όμως, πού υπερέχει και πού υστερεί το καθένα τους σε συγκεκριμένους τομείς που άπτονται της πρακτικότητας και αποδοτικότητάς τους.

Ούτε που θα μπορούσαμε να φανταστούμε λίγα χρόνια πριν, τα επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας που θα προσέφεραν σήμερα τα νέα φορτηγά στο εσωτερικό τους.

Δες 3 φορτηγά με καμπίνα σε μέγεθος γκαρσονιέρας!

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022

Το όνειρο κάθε επαγγελματία οδηγού, ειδικά αυτού που δραστηριοποιείται στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, αποτελεί ένα αποδοτικό μα παράλληλα και ευρύχωρο εργαλείο δουλειάς. Ένα όχημα με ανέσεις. Σαν να λέμε ένα από τα 3 βαρέα φορτηγά που σας παρουσιάζουμε σήμερα, με XXL καμπίνα.

Τα επαγγελματικά οχήματα -ελαφρά και βαρέα- περνάνε με ταχείς ρυθμούς στη νέα εποχή σε ό,τι έχει να κάνει με την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και φυσικά τους ρύπους που εκπέμπουν.

Ένα όχημα για κάθε επαγγελματία!

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, δεν είναι δυνατόν οι μεταφορές να παραμείνουν όπως τις γνωρίζαμε. Ούτε φυσικά τα επαγγελματικά οχήματα της νέας εποχής, που πρέπει να είναι οικονομικά, καθαρά, άνετα και ασφαλή. Δείτε όλες τις νέες τάσεις και ορισμένα από τα οχήματα που ικανοποιούν τις σύγχρονες αν

Αντιπαραθέτουμε τις έκδοσεις Long των 95 ίππων των δύο γενεών του Citan και αποτυπώνουμε τι νέο φέρνει το ολοκαίνουργιο vanette της Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Citan: OLD vs NEW

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022

Συνολικά αναβαθμισμένο εμφανίζεται το νέο Mercedes-Benz Citan σε όρους άνεσης, ασφάλειας, συνδεσιμότητας και οδικής συμπεριφοράς, με το 1ης γενιάς μοντέλο ωστόσο -αν και μικρότερο σε εξωτερικές διαστάσεις- να αντιπαραθέτει τις ελαφρώς υψηλότερες μεταφορικές δυνατότητες.

Υπηρεσίες 360ο υπάρχουν ήδη και για τα ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα (στη φωτό το Maxus eDeliver 9).

Λύση Πακέτο: Ηλεκτρικό όχημα, Φορτιστής & Πάροχος

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Δεν αρκεί να αγοράσεις (ή να μισθώσεις) ένα ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα. Πρέπει να ξέρεις πώς θα το φορτίσεις, αλλά και από πού θα παίρνεις την απαιτούμενη ενέργεια. Χρειάζεσαι δηλαδή ολοκληρωμένες, «360ο» υπηρεσίες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Μην ξεχνάς πως δικαιούσαι και επιδότησης!

Πλήθος επιλογών και υψηλές μεταφορικές δυνατότητες για το eDeliver 9. Premium υπεραξία και προηγμένα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας για το eSprinter.

Μεγάλα Ηλεκτρικά Van για τις last mile διανομές

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022

Το Maxus eDeliver 9 είναι το μοναδικό ηλεκτρικό van που προσφέρει τρεις επιλογές μπαταριών, εμφανίζοντας συνολικά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά. Την ίδια στιγμή, το ηλεκτρικό eSprinter της Mercedes-Benz, αποτελεί την πιο premium πρόταση στην κατηγορία των Μεγάλων Van.