Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επιχειρώντας με στυλ!

5.954 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Η εμπορική πορεία του Renault Clio Business συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στις αναμφισβήτητες δυνατότητες του αλλά και την εξαιρετική υποστήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Με πληρέστατο εξοπλισμό, εξαιρετική ποιότητα κύλισης, μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και σημαντικά οφέλη για τον ιδιοκτήτη του που προκύπτουν από το πρόγραμμα «Easy PRO+» που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία, το Renault Clio Van στην κορυφαία έκδοση «Business», έχει καταφέρει για ακόμη μια χρονιά να κερδίσει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη και του ελληνικού κοινού.

Απόλυτη εξατομίκευση και πολλαπλά οφέλη
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault προσφέρει το Clio Van με σημαντικά οφέλη για τον ιδιοκτήτη όπως 5ετή Εγγύηση και Οδική Βοήθεια (ή έως στα 100.000χλμ.), χαμηλό κόστος συντήρησης χωρίς… εκπλήξεις, συμψηφισμό ΦΠΑ, ελκυστικά προγράμματα χρηματοδότησης, επιπλέον έκπτωση και… δώρα.
Παράλληλα, μέσω των πακέτων εξατομίκευσης «Pack Look», παρέχεται στον επαγγελματία η δυνατότητα επιλογής του εξοπλισμού, των αισθητικών στοιχείων του οχήματος (χρωματικοί συνδυασμοί, λεπτομέρειες, ζάντες ελαφρού κράματος κ.ά.) αναλόγως των απαιτήσεων / προτιμήσεων του.

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)