Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αρωγό σε αυτήν την προσπάθεια της είχε έναν από τους δυνατότερους ανθρώπους στον κόσμο, τον κ. Magnus Samuelsson, πρώην νικητή του διαγωνισμού «World’s Strongest Man».

Προκειμένου να αποδείξει την αποτελεσματικότητα του νέου κιβωτίου της, η Volvo Trucks κατάφερε πρόσφατα να έλξει με έναν 4αξονικό τράκτορα FH16, έναν συρμό μήκους 300μ. με βάρος 750t.

Με λίγη… βοήθεια και δυνατότητα έλξης έως 750 τόνων!

Προκειμένου να αποδείξει και στην πράξη τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες «heavy-duty» εκδόσεις με αργές σχέσεις μετάδοσης του Volvo I-Shift, η σουηδική εταιρεία δημοσίευσε πριν από λίγο καιρό ένα νέο προωθητικό βίντεο όπου, ένα ειδικά διασκευασμένο Volvo FH16 με ισχυρότερους πίσω άξονες και ενισχυμένη πλάκα κάτω από το πέταλο, κατάφερε να διανύσει μια απόσταση 100μ., έλκοντας έναν συρμό ρυμουλκούμενων με συνολικό μήκος 300μ. και βάρος… 750t. 
Προκειμένου μάλιστα να επιτευχθεί αυτό, η Volvo Trucks επιστράτευσε έναν από τους προηγούμενους νικητές του παγκόσμιου διαγωνισμού «World’s Strongest Man» ή αλλιώς, έναν από τους δυνατότερους ανθρώπους στον κόσμο, τον κ. Magnus Samuuelsson. 
To εγχείρημα της Volvo Trucks έλαβε χώρα στο λιμάνι του Γκέτεμποργκ όπου, ένας 4αξονικός τράκτορας Volvo FH16 με το νέο κιβώτιο I-Shift με αργές σχέσεις, κλήθηκε να έλξει 40 εμπορευματοκιβώτια γεμάτα με ανταλλακτικά της Volvo, φορτωμένα σε 20 ρυμουλκούμενα (ανά δύο). 
Όπως είναι φυσικό, προκειμένου να τηρηθούν απόλυτα οι αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας, οι υπεύθυνοι της Volvo Trucks έλεγξαν διεξοδικά όλους τους συνδέσμους μεταξύ των 20 ρυμουλκούμενων, καθώς και την ακριβή πίεση του αέρα σε καθένα από τα 204 ελαστικά του συρμού των 300μ. 

 

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ- ΜΕΤΑΔΟΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Volvo - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ