Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεταξύ άλλων, το… θηριώδες Boxer L4H3 που παρουσιάζουμε, εφοδιάζονταν και με κάμερα οπισθοπορείας.

Ο BlueHDi Euro6 κινητήρας του νέου Peugeot Boxer, αποδίδει ισχύ 130 ίππων και 350 Nm ροπής.

Νέος πετρελαιοκινητήρας BlueHDi 130 ίππων

Καλύπτοντας με άνεση τις προδιαγραφές της Euro6, ο νέος «BlueHDi» πετρελαιοκινητήρας των 2,0λτ. που κινεί το Boxer L4H3 Van αποδίδει ισχύ 130 ίππων και μέγιστη ροπή 350 Nm από τις 1.750 σ.α.λ.
Σε σχέση με τον προκάτοχο του έχει να επιδείξει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου κατά 1,0λτ./100χλμ. καθώς και χαμηλότερες κατά 20g/km εκπομπές CO2 ενώ, συνεργάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, κάνοντας χρήση διαλύματος AdBlue κατά την επεξεργασία των καυσαερίων.
Πέραν όμως του υπερσύγχρονου πετρελαιοκινητήρα, η νέα γενιά του Peugeot Boxer έχει να επιδείξει πολλαπλά συστήματα που άπτονται της υποβοήθησης του έργου του οδηγού όπως τα ABS με Brake Assist, ESP με ASR, Hill Assist κ.ο.κ. για να αναφέρουμε μερικά που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.
 

  • Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία «MINI MOKE - Αφοί Λαουράκη ΕΠΕ» (www.minimoke.gr), Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή Peugeot στην Αγ. Παρασκευή, που μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με το συγκεκριμένο Peugeot Boxer L4H3, το οποίο αξίζει να σημειώσουμε πως είναι και το πρώτο, από τη νέα γενιά του μοντέλου, που διατίθεται στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην εταιρεία εισαγωγών και εμπορίας ανταλλακτικών Καψάλης (www.kapsalis-french-parts.car.gr). 
 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Peugeot - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ