Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητος και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Boxer, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας.

Αναλόγως της έκδοσης, το γαλλικό Van προσφέρει ένα πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας με στοιχεία όπως προηγμένα συστήματα πολυμέσων κ.ο.κ.

¶νετο και ασφαλές εσωτερικό για πολύωρα δρομολόγια

Είτε πρόκειται για δρομολόγια με συχνές στάσεις, είτε για πολύωρα δρομολόγια, το εσωτερικό του νέου Peugeot Boxer με την ευκολία στην πρόσβαση και τους τεράστιους χώρους για επιβάτες και μικροαντικείμενα, είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες του επαγγελματία.
Δυναμικός σε σχεδίαση ο εσωτερικός διάκοσμος, διακρίνεται για την εξαιρετική εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων και τις πολλαπλές θήκες που έχουν προβλεφθεί.
Τα αναπαυτικά καθίσματα είναι πλήρως ρυθμιζόμενα και προσφέρουν πολύ καλή οσφυϊκή στήριξη ενώ και ο βασικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, υπολογιστή ταξιδιού, υδραυλικό τιμόνι με ρύθμιση καθΆ ύψος, κλιματισμό, αερόσακο για τον οδηγό κ.ο.κ.

 

  • Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία «MINI MOKE - Αφοί Λαουράκη ΕΠΕ» (www.minimoke.gr), Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή Peugeot στην Αγ. Παρασκευή, που μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με το συγκεκριμένο Peugeot Boxer L4H3, το οποίο αξίζει να σημειώσουμε πως είναι και το πρώτο, από τη νέα γενιά του μοντέλου, που διατίθεται στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην εταιρεία εισαγωγών και εμπορίας ανταλλακτικών Καψάλης (www.kapsalis-french-parts.car.gr). 
 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Peugeot - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ