Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παράλληλα, οι αλλαγές λιπαντικών στους πίσω άξονες έχει αυξηθεί έως και στα 450.000 χλμ.

Νέοι ηλεκτρο-υδραυλικά ελεγχόμενοι πίσω άξονες

Μια από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις των νέων εκδόσεων των CF & XF είναι το σύστημα «EHS» (Electric Hydraulic Steering) για τους πίσω διευθυντήριους άξονες  που πλέον είναι κατά 30 κιλά ελαφρύτερο σε σχέση με το παρελθόν. Παράλληλα, είναι σε θέση να ελέγχει διαρκώς την γωνία κλίσης των εν λόγω τροχών αναλόγως της ταχύτητας και του μεταξονίου του οχήματος, γεγονός που μεταφράζεται σε σημαντικές μειώσεις της πρόσφυσης του οχήματος, επιφέροντας παράλληλα έως και κατά 1% χαμηλότερη κατανάλωση, ιδίως εντός της πόλης.
Σε ταχύτητες άνω των 40 χλμ./ώρα, ο άξονας κλειδώνει στην ευθεία γραμμή διασφαλίζοντας την περαιτέρω ευστάθεια του οχήματος.
Το νέο σύστημα «EHS» θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις 6x2 και 8x2 ενώ μπορεί να συνδυαστεί με αερανάρτηση που αυξομειώνει την απόσταση του πλαισίου από το έδαφος κατά -90/+185χλστ.
Παράλληλα, η DAF προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις και στους διπλούς κινητήριους άξονες στις σχετικές εκδόσεις 6x4 ή 8x4, με μείωση του βάρους τους κατά 60 κιλά και αύξηση των διαστημάτων μεταξύ των αλλαγών στα λιπαντικά στα 3 έτη (ή 450.000 χλμ.).

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

DAF - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ