Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο Gerard De Rooy σημείωσε τη 2η νίκη του, βοηθώντας την Iveco Trucks να κυριαρχήσει στο Rally Dakar 2016. akar (από έξι στις κατηγορίες των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών).

Φορτηγά: Κυριαρχία για τον De Rooy και την Iveco Trucks

Παρά το 1 – 2 – 3 που είχαν σημειώσει στον προηγούμενο αγώνα, τα πληρώματα της Kamaz δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν τις θέσεις τους για το 2016 και μόνο ο περυσινός νικητής (Ayrat Mardeev) κατάφερε τουλάχιστον να διατηρηθεί εντός του βάθρου. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως ήταν η πρώτη φορά από το 2012, που μόνο ένα πλήρωμα της Kamaz κατέλαβε μια από τις πρώτες τρεις θέσεις.
Στον αντίποδα, ο ολλανδός Gerard De Rooy κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης στην 8η ειδική του αγώνα και από τότε… δεν ξανακοίταξε πίσω, σημειώνοντας την 2η νίκη του στον αγώνα μετά το 2012.
Συνολικά, ο φετινός αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα επιτυχημένος για τα πληρώματα που βασίστηκαν σε φορτηγά της Iveco Trucks καθώς κατέλαβαν τις 4 από τις πρώτες 10 θέσεις της γενικής κατάταξης, με τον Αργεντίνο Federico Villagra να καταλαμβάνει την 3η θέση του βάθρου στην πρώτη συμμετοχή του στην κατηγορία των φορτηγών. 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ