Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Iveco ανακηρύχθηκε –προσωρινά- ως η ανάδοχος εταιρεία για την προμήθεια 100 νέων αστικών λεωφορείων με καύσιμο το φυσικό αέριο, τα οποία προορίζονται για τον στόλο του ΟΑΣΑ σε Αθήνα & Θεσσαλον

Η Iveco ανακηρύχθηκε –προσωρινά- ως η ανάδοχος εταιρεία για την προμήθεια 100 νέων αστικών λεωφορείων με καύσιμο το φυσικό αέριο, τα οποία προορίζονται για τον στόλο του ΟΑΣΑ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Από την Iveco τα νέα αρθρωτά λεωφορεία του ΟΑΣΑ

37.188 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2023)

Η Iveco ανακηρύχθηκε ως –προσωρινός- ανάδοχος του διαγωνισμού για τα πρώτα 100 αρθρωτά λεωφορεία με καύσιμο το φυσικό αέριο που αναμένεται να προμηθευτεί ο ΟΑΣΑ για τους στόλους των αστικών συγκοινωνιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τι συμβαίνει με τους διαγωνισμούς για τα υπόλοιπα οχήματα.

Με κόστος 385.000 (πλέον ΦΠΑ) έκαστο τα 100 αρθρωτά λεωφορεία της Iveco

 
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών, η Iveco ανακηρύχθηκε ως προσωρινός ανάδοχος για τον πρώτο εκ των διαγωνισμών του ΟΑΣΑ που αφορούν στην προμήθεια συνολικά 550 νέων λεωφορείων, προκειμένου να ανανεωθεί ο στόλος των οχημάτων στις αστικές συγκοινωνίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
 
Η Iveco Bus που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ, θα αναλάβει να προμηθεύσει τον ΟΑΣΑ με 100 αρθρωτά αστικά λεωφορεία, μήκος 18μ. που θα κάνουν χρήση του φυσικού αερίου ως καύσιμο.
 
Με βάση τα όσα προβλέπονταν από τον διαγωνισμό, το κόστος του κάθε οχήματος θα ανέρχεται στα 385.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
 
Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως υπάρχουν σε εξέλιξη και επιπλέον διαγωνισμοί για την προμήθεια 550 ακόμη  αστικών λεωφορείων, όπου οι εξελίξεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν στην καλύτερη περίπτωση… στάσιμες.
 
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »