Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δυναμική και απέριττη η σχεδίαση των νέων χωματουργικών φορτηγών «XT» της Scania.

Τα εν λόγω οχήματα θα είναι διαθέσιμα με πάσης φύσεως συνδυασμούς αναφορικά με τον τύπο / αριθμό των αξόνων αλλά και τα είδη των υπερκατασκευών που μπορούν να υποστηρίξουν…

… χάρη στην πολυσύνθετη δομή του στιβαρού πλαισίου και των αμέτρητων επιλογών ως προς το μήκος των μεταξονίων τους.

Δυναμική σχεδίαση με γνώμονα την αποδοτικότητα και την αντοχή

Όπως είναι φυσικό, τα νέα φορτηγά της σειράς XT της Scania, έχουν εξελιχθεί για να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες χρήσης, αναφορικά με τον τύπο της διαδρομής που θα κληθούν να ακολουθήσουν ή το βάρος του φορτίου που θα πρέπει να υποστηρίξουν.
Πολλαπλές είναι π.χ. οι επιλογές ως προς το μήκος ή ύψος του πλαισίου, τον τύπο και τη δομή των αναρτήσεων ή τη χωροταξική διαρρύθμιση των στοιχείων που εδράζονται επί του πλαισίου.
Στόχος των υπευθύνων της Scania είναι η διασφάλιση του ελάχιστου δυνατού απόβαρου σε όλες τις εκδόσεις που προσφέρουν, ανεξάρτητα από το αν αυτές φέρουν δύο ή πέντε άξονες.
Τα νέα φωτιστικά σώματα, ο «μυώδης» προφυλακτήρας ή η επανασχεδιασμένη μάσκα είναι ορισμένα μόνο από τα νέα στοιχεία που κερδίζουν τις εντυπώσεις, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τις πολλαπλές καινοτομίες στο εσωτερικό όλων των τύπων καμπίνας, που αφορούν τόσο στην άνεση όσο και στην ασφάλεια των επιβαινόντων.
Φυσικά, ειδική μέριμνα έχει δοθεί στις δυνατότητες των εν λόγω οχημάτων να δεχθούν μια ανεξάντλητη γκάμα υπερκατασκευών, με ειδικές λύσεις σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scania - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ