Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κλάδος των κατασκευών αλλάζει πρόσωπο

8.218 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2017)

Δαπανώντας περισσότερα από 2 δις ευρώ στην εξέλιξη τους, η Scania παρουσίασε πρόσφατα τη νέα γενιά φορτηγών της (Σειρά «XT») για τον κλάδο των κατασκευών. Ανακαλύψτε τα!

Οι δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Scania, κ. Henrik Henriksson, αναφορικά με τη σημασία και τη σπουδαιότητα της νέας γενιάς φορτηγών της με την ονομασία «XT» είναι χαρακτηριστικές:
«Η βιομηχανία είναι αντιμέτωπη με ολοένα και μεγαλύτερες προκλήσεις αναφορικά με την αποδοτικότητα και τη μείωση του κόστους παραγωγής. Κάθε κομμάτι ξεχωριστά της πολύπλοκης αλυσίδας των Logistics στον κλάδο των κατασκευών πρέπει να εξελιχθεί με νέα, υψηλότερα πρότυπα και η νέα σειρά XT που πλέον προσφέρουμε, είναι η δική μας συνδρομή σε αυτήν την προσπάθεια».
Παράλληλα, τα νέα φορτηγά «ΧΤ» της Scania είναι η δεύτερη φάση προς την πλήρη ανανέωση της γκάμας των εκπροσώπων της σουηδικής εταιρείας στα βαρέα φορτηγά, μετά τη σειρά «R» που παρουσιάστηκε πέρυσι, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως για την εξέλιξη της δαπανήθηκαν άνω των 2 δις ευρώ κατά τη διάρκεια της τελευταίας 10ετίας!
Πληροφοριακά, αναφέρουμε πως η πρώτη φάση της ανανέωσης των προτάσεων της Scania αφορούσε τα οχήματα για τις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων (Σεπτέμβριος του 2016) και η 3η θα αφορά στα φορτηγά αστικών μεταφορών, σε μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2019.
Ένας από τους βασικούς στόχους της Scania κατά την διαδικασία εξέλιξης των νέων φορτηγών της γκάμας «XT» ήταν να προσφέρει ιδανικές λύσεις… κομμένες και ραμμένες στα μέτρα κάθε εφαρμογής ξεχωριστά, που θα διασφαλίζουν βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρουν οι μεταφορικές επιχειρήσεις, καθώς και –φυσικά- βελτίωση του λειτουργικού κόστους τους.
Από τη σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού της καμπίνας, ως τους συνδυασμούς τύπων καμπίνας, πλαισίων, συστημάτων μετάδοσης της κίνησης κ.ο.κ., τα νέα Scania XT φορτηγά, έχουν ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών ακόμη και των πιο απαιτητικών και αντίξοων συνθηκών που έχει να επιδείξει ο κλάδος των κατασκευών όπου η δυνατότητα κίνησης επί παντός τύπου εδάφη ή η μεταφορά φορτίων με βάρος ακόμη και άνω των 100 τόνων, συγκαταλέγονται στην ημερήσια διάταξη…