Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από τα 589 λτ. (κάτω από την εταζέρα) έως τα 936λτ. ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο ορίζεται στα 330 κιλά.

Χώρος φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο 936 λτ.

Με το μήκος του αμαξώματος του να υπολείπεται των 4,0μ., το νέο C3 Entreprise είναι σε θέση να κινηθεί με άνεση εντός της πόλης ενώ, την ίδια στιγμή, η αφαίρεση της πίσω σειράς καθισμάτων έχει επιφέρει τη διασφάλιση ενός ωφέλιμου χώρου φόρτωσης με μήκος 1.105 χλστ. και ύψος 879 χλστ.
Η πρόσβαση σε αυτόν γίνεται τόσο από τις πίσω πλευρικές θύρες του πεντάθυρου αμαξώματος όσο και από την πέμπτη πόρτα που επιδεικνύει μέγιστο πλάτος 1.041 χλστ. και απόσταση από το έδαφος της τάξης των 879 χλστ.
Με βάση όλα τα παραπάνω, το γαλλικό μοντέλο είναι σε θέση να υποστηρίξει αντικείμενα με όγκο από 589 λτ. (κάτω από την εταζέρα που προσφέρεται) έως 936λτ. έως την οροφή του οχήματος.
Την ίδια στιγμή, με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει τα 1.510 κιλά, το C3 Entreprise μπορεί να μεταφέρει φορτία με βάρος έως 330 κιλών ή να έλξει trailers με φρένα βάρους έως 720 κιλών.
 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Citroen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ