Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ελκυστικός σχεδιαστικά και με άνετους χώρους είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Citroen C3 Entreprise.

Παράλληλα, στον εξοπλισμό άνεσης του γαλλικού Mini-Vanette περιλαμβάνονται προηγμένες λύσεις σε ότι αφορά στα συστήματα πολυμέσων και όχι μόνο.

Κομψός και άνετος εσωτερικός διάκοσμος

Η πρωτοποριακή και ελκυστική σχεδίαση του εσωτερικού του νέου Citroen C3 Entreprise συνδυάζεται με έναν πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που περιλαμβάνει πολλαπλές ηλεκτρικές ευκολίες όπως προηγμένα συστήματα πολυμέσων με ή χωρίς σύστημα πλοήγησης, απευθείας από τη γραμμή παραγωγής.
Παράλληλα, οι δύο επιβάτες του γαλλικού μοντέλου θα εκτιμήσουν τους άνετους χώρους και τα αναπαυτικά καθίσματα ενώ το υψηλό επίπεδο της παθητικής ασφάλειας τους, διασφαλίζει η ύπαρξη έξι αερόσακων στη βασική έκδοση του μοντέλου.
Θήκες για διάφορα μικροαντικείμενα έχουν προβλεφθεί παντού ενώ, όπως είναι φυσικό, η διατήρηση των πίσω πλευρικών παραθύρων, ενισχύει σημαντικά την άνεση του οδηγού σε ότι αφορά στον έλεγχο του οχήματος κατά την κίνηση εντός της πόλης, λόγω του διευρυμένου οπτικού του πεδίου.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέψουμε μια πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας που το νέο C3 Entreprise έχει να επιδείξει, τα οποία αναλαμβάνουν να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στο έργο του οδηγού, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Citroen - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ