Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GPRS της Skytrack μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οχημάτων του στόλου της επιχείρησής σας.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GPRS της Skytrack μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οχημάτων του στόλου της επιχείρησής σας.

GPRS από την Skytrack! Διαχείριση στόλου οχημάτων με ένα κλικ!

  • Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GPRS της Skytrack μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οχημάτων του στόλου της επιχείρησής σας.
  • GPRS από την Skytrack! Διαχείριση στόλου οχημάτων με ένα κλικ!

GPRS από την Skytrack! Διαχείριση στόλου οχημάτων με ένα κλικ!

2.650 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2022)

Με την εφαρμογή GPRS της Skytrack μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο όλων των οχημάτων που ανήκουν στον στόλο της επιχείρησής σας. Με ένα κλικ μπορείτε να σχεδιάσετε το καλύτερο δρομολόγιο για κάθε όχημα, να ελέγχετε την θέση ανά πάσα στιγμή την θέση του, όπως επίσης και το προφίλ οδήγησης του οδηγού και τις ενδείξεις ταχογράφου.

H τηλεματική πλέον κυριαρχεί στον χώρο της Διαχείρισης Στόλων Οχημάτων. Όχι άδικά, αφού στην ουσία «λύνει» τα χέρια των επαγγελματιών της αυτοκίνησης και δίνει στις επιχειρήσεις μία πολύτιμη χείρα βοηθείας, ώστε να αυξήσουν τα κέρδη τους, να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους και παράλληλα να μειώσουν σημαντικά τα υψηλά κόστη τους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πως όμως το καταφέρνει;


Η απάντηση είναι απλή! Προσφέρει την δυνατότητα ελέγχου (σε πραγματικό χρόνο) των διαδικασιών παραλαβής και παράδοσης των πάσης φύσεως φορτίων, υπό τις βέλτιστες συνθήκες μεταφοράς, καθώς και την δυνατότητα πρόληψης πάσης φύσεως… αναποδιών ή έστω η δυνατότητα άμεσης αντιμετώπισής τους. Έτσι υπάρχει βελτίωση στις υπηρεσίες που προσφέρει σε μια μεταφορική εταιρεία. Για παράδειγμα, μια από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές του κλάδου της τηλεματικής είναι η διαχείριση στόλου οχημάτων.

Μέσω των σχετικών «εργαλείων» που προσφέρονται ο ιδιοκτήτης / εκμεταλλευτής ενός επαγγελματικού οχήματος (και όχι μόνο), μπορεί να μειώσει δραστικά το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας του, εξασφαλίζοντας τα μέγιστα οφέλη από την χρήση του, με το μικρότερο δυνατό κόστος χρήσης και συντήρησης.
 
Φυσικά τα πεδία εφαρμογής των παραπάνω υπηρεσιών είναι ουσιαστικά ανεξάντλητα καθώς, σε ότι αφορά π.χ. τη διαχείριση στόλου οχημάτων, ως αντικείμενο θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τους κλάδους των Ι.Χ. ή επαγγελματικών οχημάτων, των ενοικιαζόμενων οχημάτων, των μηχανημάτων έργου, των γεωργικών μηχανημάτων, κ.ο.κ.
 

Πρωταγωνιστεί η Skytrack με την εφαρμογή GPRS


Μία από τις πιο γνωστές εταιρίες στο χώρο της τηλεματικής είναι η Skytrack. Διαθέτει υψηλή εξειδίκευση στο κομμάτι της τηλεματικής και Διαχείρισης Στόλων Οχημάτων και έχει δημιουργήσει υπηρεσίες που υπόσχονται ότι θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και τα κέρδη των επιχειρήσεων.
 
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των καλών προϊόντων – υπηρεσιών τους είναι η εφαρμογή GPRS. Επιτρέπει στους κατόχους της να εντοπίσουν πιθανές αποκλίσεις του σχεδίου διαδρομής των οχημάτων, να κατανοήσουν τους λόγους στους οποίους οφείλονται και να αντιδράσουν άμεσα δημιουργώντας νέο πλάνο διαδρομής. Οπότε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αυτή, οι μέρες που απαιτούσαν χρονοβόρα τηλεφωνήματα με τους οδηγούς για ενημέρωση και οδηγίες, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Με απλά λόγια, χρησιμοποιώντας το GPRS οι επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα να:

-αυξήσουν την αποδοτικότητα του στόλου τους
-αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο του στόλου τους
-κατανοήσουν τις δυνατότητες και τα όρια του στόλου τους
-βελτιστοποιήσουν την δρομολόγηση και τις εργασίες τους
-μειώσουν την κατανάλωση καυσίμων
-ανακαλύψουν την καλύτερη λύση για κάθε πιθανό σενάριο
-βελτιώσουν τους χρόνους παράδοσης
-μειώσουν το κόστος και τις πιθανές καθυστερήσεις

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »