Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δείτε τις προσφορές για την αγορά ή τη μακροχρόνια μίσθωση υβριδικών μοντέλων μέσω του Ford Hybrid Business Weeks.

Με μίσθωμα 267 ευρώ το μήνα ή με αγορά και μηνιαία δόση 348,14 ευρώ, μπορεί να ενταχθεί στον στόλο μιας εταιρείας το υβριδικό Transit Van mHEV.

Το Transit Custom mHEV μπορεί να μισθωθεί για 60 μήνες αντί του ποσού των 272 ευρώ τον μήνα. Εναλλακτικά, μπορεί να αγοραστεί με μηνιαία δόση από 344,65 ευρώ.

Η Ford διευκολύνει την απόκτηση υβριδικών

2.773 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2021)

Είτε ενδιαφέρεστε για μακροχρόνια μίσθωση είτε για αγορά με προνομιακή χρηματοδότηση, το νέο πρόγραμμα «Ford Hybrid Business Weeks» απλοποιεί σημαντικά την απόκτηση ενός υβριδικού μοντέλου -επαγγελματικού ή επιβατικού- της «μπλε οβάλ» εταιρείας.

«Ford Hybrid Business Weeks» ονομάζεται το νέο προωθητικό πρόγραμμα της Ford Motor Ελλάς, το οποίο απευθύνεται στους πελάτες της που επιθυμούν να προβούν στην αγορά ή στη μίσθωση ενός υβριδικού μοντέλου της Ford, επαγγελματικού ή επιβατικού. Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου.
 
Μακροχρόνια «υβριδική» μίσθωση
Απευθυνόμενο στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θέλουν ένα υβριδικό μοντέλο Ford με μακροχρόνια μίσθωση, το πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks υποστηρίζεται από τις υπηρεσίες Ford Lease που προσαρμόζονται στα μέτρα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.
 
Η υπηρεσία Ford Lease υπόσχεται να εξασφαλίσει στους υποψήφιους πελάτες επιβατικό ή επαγγελματικό μοντέλο Ford με ανταγωνιστικό μηνιαίο μίσθωμα από 24 έως και 60 μήνες, ελάχιστη προκαταβολή και πλήρεις καλύψεις, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και παροχών.
 
Στο πλαίσιο του προγράμματος Ford Hybrid Business Weeks, η Ford Lease έχει αναπτύξει ορισμένες προσφορές μακροχρόνιας μίσθωσης για επιλεγμένα μοντέλα Ford. Από αυτά, εμείς επιλέγουμε τις δύο υβριδικές εκδόσεις της οικογένειας Transit, με τα πράγματα να έχουν όπως φαίνεται παρακάτω:
 
Transit Custom Van 320S MHEV 2.0TD 130PS M
  • Διάρκεια μίσθωσης (μήνες): 60
  • Συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα: 100.000
  • Προκαταβολή (πλέον Φ.Π.Α.): 5.700 ευρώ
  • Μηνιαίο μίσθωμα (πλέον Φ.Π.Α.): 272 ευρώ
 
Transit Van Trend 350M 2.0L EcoBlue 130PS RWD MHEV 6-speed manual
  • Διάρκεια μίσθωσης (μήνες): 60
  • Συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα: 100.000
  • Προκαταβολή (πλέον Φ.Π.Α.): 6.000 ευρώ
  • Μηνιαίο μίσθωμα (πλέον Φ.Π.Α.): 267 ευρώ
 
Αγορά με προνομιακή χρηματοδότηση
Το πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks απευθύνεται επίσης στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιθυμούν εναλλακτικά να αγοράσουν με χρηματοδότηση ένα μοντέλο Ford, από μία επιλεγμένη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων.
 
Σε αυτή την περίπτωση, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να κάνουν χρήση των ελκυστικών χρηματοδοτικών προνομίων, με χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 0,99%, ελάχιστη προκαταβολή 40% και εξόφληση σε 12 έως και 60 μήνες. Επιπλέον, προσφέρονται και τα προγράμματα συντήρησης Ford Protect, μέσω των οποίων οι επαγγελματίες έχουν σε πλήρη έλεγχο το κόστος σέρβις, τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός τους.
 
Επαναλαμβάνουμε, πως τα βασικά χαρακτηριστικά του χρηματοδοτικού προγράμματος έχουν ως εξής:
  • Ονομαστικό επιτόκιο: 0,99%
  • Ελάχιστη Προκαταβολή: 40%
  • Διάρκεια (μήνες): 12-60
 
Σας αφήνουμε με δύο παραδείγματα για αγορά με χρηματοδότηση μέσω του Hybrid Business Weeks:
  • Transit Custom mHEV: 344,65 ευρώ/μήνα
  • Transit Van mHEV: 348,14 ευρώ/μήνα
Δείτε περισσότερα για το Ford Hybrid Business Weeks εδώ