Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού, καταγράφουν συνεχώς όλα τα δεδομένα αναφορικά με την κίνηση του οχήματος σε όλες τις περιπτώσεις και σπεύδουν να επέμβουν εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο.

    Πλούσια παλέτα ηλεκτρονικών συστημάτων

    18.691 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

    Το κορυφαίο επίπεδο της ενεργητικής ασφάλειας αλλά και της άνεσης στον χειρισμό του νέου Sprinter κάτω από όλες τις συνθήκες, υποδηλώνεται από την ύπαρξη μιας πληθώρας ηλεκτρονικών συστημάτων που αναλαμβάνουν την υποβοήθηση του έργου του οδηγού.
    Χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε επιγραμματικά το Distronic με λειτουργία «Active Distance Assist» που ουσιαστικά, επιτρέπει στον οδηγό να θέσει μια συγκεκριμένη ταχύτητα κίνησης άνω των 20χλμ./ώρα και στην συνέχεια, αναλαμβάνει να διατηρεί την προβλεπόμενη –ελάχιστη- απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, ακόμη και σε συνθήκες έντονου κυκλοφοριακού φόρτου, φροντίζοντας φυσικά να ειδοποιεί οπτικά και ηχητικά τον οδηγό για το ενδεχόμενο πρόσκρουσης.
    Αντίστοιχα, στον κατάλογο του εξοπλισμού του νέου Sprinter συγκαταλέγονται τα Attention Assist, Active Brake Assist, Crosswind Assist, Active Lane Keeping Assist, Trafic Sign Assist κ.ο.κ.