Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οδηγούμε πρώτοι στην Ελλάδα την 8η γενιά του Toyota Hilux που διακρίνεται τόσο για την ουδέτερη οδική του συμπεριφορά στην άσφαλτο…

… όσο και τις εξαιρετικές «αναρριχητικές» του δυνατότητες εκτός αυτής!

Ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας κερδίζει τις εντυπώσεις στο εσωτερικό της καμπίνας…

… ενώ αυξημένες είναι και οι μεταφορικές του δυνατότητες με το μήκος του χώρου φόρτωσης να κυμαίνεται από τα 1.525 – 2.315 χλστ.

Οδηγούμε το νέο Hilux!

8.958 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2016)

Μην χάσετε το επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών καθώς στις σελίδες του σας προσφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας πίσω από το τιμόνι του νέου Toyota Hilux επί ελληνικού εδάφους.

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών που κυκλοφορεί σύντομα, έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε τις πρώτες εντυπώσεις μας από την οδήγηση του νέου Toyota Hilux επί ελληνικού εδάφους.
Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας καθώς και εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες, το νέο Hilux έχει ξεκινήσει ήδη την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά φιλοδοξώντας να συνεχίσει στα χνάρια των προκατόχων του.
Εφοδιασμένο με έναν 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2,4λτ. που αποδίδει ισχύ 150 ίππων και μέγιστη ροπή 400 Nm από τις 1.600 σ.α.λ., το ιαπωνικό Pick-Up κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις του με την ομοιογένεια του και τις εξαιρετικές ικανότητες κίνησης τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου.
Παράλληλα, με το μεικτό βάρος του να μην υπερβαίνει τα 3.210 κιλά και το συνολικό μήκος του αμαξώματος του τα 5.330 χλστ., το νέο Hilux είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως 1.040 κιλά ή να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 3,5t.
Τέλος, αναλόγως της έκδοσης της καμπίνας (Single, Extra & Double Cab), ο χώρος φόρτωσης έχει μήκος από 1.525 – 2.315 χλστ. και πλάτος 1.645 κιλά.