Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Οδηγικές συμπεριφορές που μειώνουν κόστη & ζημιές του Στόλου οχημάτων!

Οδηγικές συμπεριφορές που μειώνουν κόστη & ζημιές του Στόλου οχημάτων!

1.160 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2024)

- Η τηλεματική είναι ο «Μεγάλος Αδερφός» που μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα ενός στόλου
- 4 είναι οι βασικοί κανόνες μιας σωστής οδηγικής συμπεριφοράς
- Μείωση κατανάλωσης καυσίμων, λιγότερες επισκευές & αυξημένη διάρκεια ζωής οχήματος (τα κέρδη)
- Κίνητρα & προγράμματα κατάρτισης οδηγών δημιουργούν βελτίωση

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Η τηλεματική είναι ο «Μεγάλος Αδερφός» που μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα ενός στόλου

Η παρακολούθηση της συμπεριφορά των οδηγών, όταν βρίσκονται στο δρόμο, αποτελεί μια από τις βασικότερες προτεραιότητες των ιδιοκτητών στόλων όσον αφορά στη διαχείριση της επιχείρησής τους και όχι άδικα…
¶λλωστε, είναι οι διάφορες κακές καθημερινές συνήθειες - και ιδίως η ακατάλληλη οδήγηση -, οι παράγοντες εκείνοι που θα επηρεάσουν νευραλγικούς τομείς όπως η ασφάλεια, η κατανάλωση καυσίμων και ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του οχήματος, οδηγώντας σε ακραίες περιπτώσεις μέχρι και στην αμαύρωση της φήμης της εταιρείας. Κι εδώ είναι που μπαίνει η τηλεματική στην εξίσωση.
Αυτό, διότι η παρακολούθηση των συνηθειών των οδηγών, δεσμεύει τους τελευταίους να τηρήσουν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα καθορισμένα πρότυπα του στόλου, από τη στιγμή που γνωρίζουν πως οι ενέργειές τους παρακολουθούνται. Και με δεδομένο ότι ο ιδιοκτήτης του στόλου δεν μπορεί προφανώς να βρίσκεται πάντοτε στην καμπίνα για να παρακολουθεί αυτές τις συμπεριφορές, το επόμενο καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει είναι η εγκατάσταση συστημάτων τηλεματικής που παρέχουν πληροφορίες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>