Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πολυτέλεια υπεράνω όλων

4.980 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2019)

Από το 2014 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, η V-Class εισήγαγε νέα πρότυπα σχεδίασης, άνεσης, ασφάλειας και ποιότητας στην κατηγορία των πολυμορφικών –πολυθέσιων- οχημάτων. Με την ανανέωση της, η Mercedes-Benz ωθεί τις εξελίξεις αρκετά βήματα παραπέρα, εν αναμονή και της πλήρως ηλεκτροκίνητης πρότασης της στην κατηγορία.

Μια από τις σημαντικότερες παραμέτρους που καταδεικνύουν το μέγεθος της εμπορικής επιτυχίας της Mercedes-Benz V-Class, από το 2014 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, είναι σαφώς τα 209.000 οχήματα που έχουν διατεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, με το 2018 να αποτελεί χρονιά – ρεκόρ λόγω των 64.000 νέων ταξινομήσεων.
Παράλληλα, σύμφωνα με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, η V-Class κατέχει έναν από τους μικρότερους μέσους όρους ηλικίας σε ότι αφορά τους ιδιοκτήτες της, μεταξύ των εκπροσώπων της Mercedes-Benz ενώ, στις αρχές του 2019 ξεκίνησε η εμπορική της πορεία και στην Ινδία, πέραν των πολλών ακόμη ασιατικών χωρών στις οποίες διατίθεται ήδη.
Θέλοντας να ενισχύσει την εικόνα της V-Class, η Mercedes-Benz προχώρησε σε ένα εκτεταμένο facelift του μοντέλου με βασικότερα στοιχεία το εντελώς νέο εμπρόσθιο τμήμα του αμαξώματος, ενώ και η νέα γενιά του 4κύλινδρου πετρελαιοκινητήρα OM 654 θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις με ισχύ έως και 239 ίππων, μέση κατανάλωση από 5,9λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 154 g/km.
Ο εν λόγω κινητήρας θα συνδυάζεται για πρώτη φορά με το αυτόματο κιβώτιο «9G-Tronic» ενώ, για πρώτη φορά στον εξοπλισμό της V-Class θα είναι διαθέσιμα και ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας όπως το Active Brake Assist.
Τέλος, στο πλαίσιο της στρατηγικής «eDrive@VANs, η Mercedes-Benz προγραμματίζει την παρουσίαση και μιας –αμιγώς ηλεκτροκίνητης- έκδοσης του μοντέλου σε σύντομο χρονικό διάστημα.