Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Συμφωνία-έκπληξη μεταξύ Iveco και Ford Trucks

Συμφωνία-έκπληξη μεταξύ Iveco και Ford Trucks

Συμφωνία-έκπληξη μεταξύ Iveco και Ford Trucks

11.061 Επισκέψεις στο άρθρο

- Θα διερευνήσουν την πιθανή συνεργασία για από-κοινού ανάπτυξη νέας καμπίνας οδηγού
- Στα πρότυπα του Direct Vision της ΕΕ και οικολογικότερη, λέει η ανακοίνωση
- Χωρίς «νεκρά» σημεία στο οπτικό πεδίο του οδηγού

Θα διερευνήσουν την πιθανή συνεργασία για από-κοινού ανάπτυξη νέας καμπίνας οδηγού

Συμφωνία-έκπληξη ανακοίνωσε η Ford Trucks (ο τομέας της εταιρίας για βαρέα επαγγελματικά οχήματα) και η ΙVECO που κατασκευάζει ελαφριά, μεσαία και βαρέα επαγγελματικά οχήματα. Οι δύο εταιρίες υπέγραψαν ένα μη-δεσμευτικό Μνημόνιο συνεργασίας (MoU) για να δουν αν μπορούν να συνεργαστούν από κοινού στην ανάπτυξη και κατασκευή μιας καινούργιας καμπίνας οδηγού για φορτηγά και άλλα βαρέα επαγγελματικά. Μια συνεργασία που θα αφορά όλα τα τεχνολογικά συστήματα και εξαρτήματα της καμπίνας. Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο CEO του ομίλου Iveco, Gerrit Marx και ο αντιπρόεδρος της Ford Trucks, Emrah Duman, μεταξύ άλλων.

Στα πρότυπα του Direct Vision της ΕΕ και οικολογικότερη, λέει η ανακοίνωση

«Η συμφωνία αυτή έχει ως στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την εύρεση λύσεων σύμφωνα με το πρότυπο Direct Vision της ΕΕ και τη βελτίωση της αεροδυναμικής για τη μείωση του CO2 μέσω της ανάπτυξης μιας αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας μεταξύ της Ford Trucks και της IVECO» σημείωσαν οι δύο εταιρίες στην κοινή τους ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Χωρίς «νεκρά» σημεία στο οπτικό πεδίο του οδηγού

Η ανακοίνωση αυτή σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα πως οι δύο εταιρίες θα προβούν στην εξ-ολοκλήρου ανάπτυξη μιας ολοκαίνουργιας καμπίνας οδηγού. Το πρότυπο Direct Vision της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνιστά την χρήση εκτεταμένων γυάλινων επιφανειών στην καμπίνα καθώς και την αντικατάσταση των παραδοσιακών πλευρικών καθρεπτών με κάμερες εκμηδενίζοντας έτσι τα επικίνδυνα «νεκρά» σημεία στο οπτικό πεδίο του οδηγού.