Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο τιμόνι ενσωματώνονται χειριστήρια για το cruise-control και το ηχοσύστημα.

Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος και ενσωματώνει μια έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος και ενσωματώνει μια έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί τα χειριστήρια για το ηχοσύστημα και τον κλιματισμό ενώ…

… στο πάνω μέρος της υπάρχει μια θήκη με παροχή ρεύματος.

Το ντουλάπακι για τον συνοδηγό έχει επαρκές βάθος και σχήμα.

Μεταξύ των καθισμάτων υπάρχουν δύο πρακτικές ποτηροθήκες και υποβραχιόνιο με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Στην οροφή έχει προβλεφθεί μια πρακτική θήκη για π.χ. τα γυαλιά ή και άλλα μικροαντικείμενα.

Τέλος, στο εσωτερικό των θυρών υπάρχουν μεγάλες θήκες για πολλαπλά αντικείμενα.

Εντελώς νέο εσωτερικό με εξαιρετική άνεση και ασφάλεια

34.042 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2016)

Παρά τις… γενναιόδωρες διαστάσεις του αμαξώματος, η είσοδος στο εσωτερικό του νέου Navara είναι μια άνετη διαδικασία και σε αυτό βοηθούν και οι σχετικές χειρολαβές στις εμπρός κολώνες.
Με τη σχεδίαση του ταμπλό, της κεντρικής κονσόλας και του πίνακα οργάνων να έχει μεταβληθεί πλήρως, το στοιχείο που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι το άψογο φινίρισμα ενώ, τα πλαστικά στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι σκληρά μεν στην αφή αλλά καλής ποιότητας.
Ο οδηγός διευκολύνεται σημαντικά από το ευρύ περιμετρικό πεδίο ενώ όλα τα χειριστήρια βρίσκονται τοποθετημένα σε σημεία με καλή εργονομία και η εξοικείωση μαζί τους είναι θέμα λίγων λεπτών.
Η Nissan αναφέρει πως τα νέα καθίσματα σε όλες τις θέσεις έχουν βασιστεί σε μελέτες της… NASA ωστόσο σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως είναι εξαιρετικά αναπαυτικά, «αγκαλιάζουν» σωστά το σώμα και θα διατηρήσουν ξεκούραστους τους επιβάτες σε πολύωρα δρομολόγια.
Ένα από τα στοιχεία που γίνονται άμεσα αντιληπτά είναι η εξαιρετική ηχομόνωση της καμπίνας ενώ, ο πληρέστατος εξοπλισμός σε θέματα άνεσης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κλιματισμό δύο ζωνών και όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες (παράθυρα, καθρέπτες, κάμερα οπισθοπορείας κ.ο.κ.) συγκαταλέγεται στα θετικά στοιχεία του οχήματος.
Παράλληλα, ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στους αποθηκευτικούς χώρους με πολλαπλές έξυπνες λύσεις να έχουν προβλεφθεί παντού όπως στο πάνω μέρος του ταμπλό, στο εσωτερικό των θυρών, στο υποβραχιόνιο μεταξύ των εμπρός καθισμάτων, εκατέρωθεν του επιλογέα ταχυτήτων, κάτω από πίσω καθίσματα κ.ο.κ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)