Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα εικόνα του Hilux βασίζεται εν πολλοίς στη νέα μάσκα, τον πιο… μυώδη προφυλακτήρα καθώς και τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα (εμπρός – πίσω).

Έρχεται μέσα στο φθινόπωρο το νέο Hilux!

1.382 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2020)

Με πολλαπλές και σημαντικές αναβαθμίσεις, τόσο αισθητικές όσο και δομικές, το ανανεωμένο Toyota Hilux ξεκινά την εμπορική του πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Αν. Ευρώπη θα λανσαριστεί μέσα στον Ιούλιο ενώ, στις διάφορες αγορές της Δυτ. Ευρώπης θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους!

Παρουσία του κ. Michinobu Sugata, προέδρου της Toyota Motor Thailand Co.Ltd, όπου και παράγεται μεταξύ άλλων το δυναμικό Hilux, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων του πλήρως ανανεωμένου Pick-Up της σε διάφορες αγορές της Ασίας!
Στα βασικότερα νέα γνωρίσματα του ανανεωμένου Toyota Hilux αξίζει να αναφέρουμε την προσθήκη ενός νέου πετρελαιοκινητήρα 2,8λτ. με απόδοση 204 ίππων και 500 Nm ροπής, καθώς και τη δυνατότητα υποστήριξης φορτίων άνω του 1,0t. ή έλξης trailer 3,5t. σε όλες τις -4x4- εκδόσεις αμαξώματος (Single, Extra ή Double Cab).
Παράλληλα, το Hilux θα διατίθεται σε αναβαθμισμένες εκδόσεις εξοπλισμού ενώ η εταιρεία έδωσε ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στη διατήρηση των τριών βασικών… αρχών που διέπουν τον… χαρακτήρα του δυναμικού Pick-Up της (Ποιότητα, Ανθεκτικότητα & Αξιοπιστία).

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)