Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Νέα σχεδίαση και πολλαπλές τεχνολογικές αναβαθμίσεις

    1.385 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2020)

    Εξωτερικό, το ανανεωμένο Hilux έχει να επιδείξει μια πλήρως ανασχεδιασμένη σχεδίαση με πιο δυναμική και «3D» μάσκα καθώς και πιο «μυώδη» προφυλακτήρα.
    Στο εσωτερικό της καμπίνας, η Toyota αναφέρει πως έχει βελτιωθεί η θέση οδήγησης ενώ και η κεντρική κονσόλα φιλοξενεί μια νέα οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, με extra χειριστήρια προκειμένου να διασφαλίζεται η βέλτιστη χρήση της ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες κίνησης. Η ταχύτητα και οι χρόνοι απόκρισης του νέου συστήματος πολυμέσων είναι ταχύτεροι ενώ φυσικά είναι συμβατό με συσκευές λογισμικού Apple CarPlay & Android Auto.
    Στον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αναλόγως της έκδοσης του οχήματος, οι επιλογές είναι κυριολεκτικά ανεξάντλητές και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων στοιχεία όπως σύστημα εισόδου στο όχημα και εκκίνησης του κινητήρα χωρίς κλειδί (με διακόπτη), δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός – πίσω, ηχοσύστημα από τη JBL με 9 ηχεία (!) και 8κάναλο ενισχυτή 800W κ.ά.

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)