Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το New School Edition της Icon 4x4 είναι ένα «restomod» Chevrolet Thriftmaster του 1952, το οποίο διατηρεί την αρχική του αισθητική, προσφέροντας σύγχρονες ανέσεις.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το New School Edition της Icon 4x4 είναι ένα «restomod» Chevrolet Thriftmaster του 1952, το οποίο διατηρεί την αρχική του αισθητική, προσφέροντας σύγχρονες ανέσεις.

Icon New School Edition: Σύγχρονο Pick-Up ετών 70

5.215 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2021)

Η αμερικάνικη Icon 4x4 παίρνει στα χέρια της ένα Chevrolet Thriftmaster του 1952 και δημιουργεί το New School Edition, ένα «restomod» Pick-Up 440 ίππων το οποίο κάτω από την αυθεντική αισθητική του, καταφέρνει να κρύψει μια σειρά από σύγχρονες ανέσεις.

Restomod μετατροπή του Chevrolet Thriftmaster του 1952

 
Μία από τις σύγχρονες «τρέλες» στον κόσμο του αυτοκινήτου, είναι τα λεγόμενα «restomods» οχήματα τα οποία δεν είναι απλά αναπαλαιωμένα μοντέλα, αλλά κλασικά οχήματα του παρελθόντος στα οποία έχουν ενσωματωθεί χαρακτηριστικά και μέρη του παρόντος, καταφέρνοντας να συνδυάζουν τα καλύτερα δύο κόσμων.
 
Με ένα τέτοιο όχημα θα ασχοληθούμε σήμερα, με ένα Chevrolet Thriftmaster 3100 του 1952, στο οποίο έδωσαν νέα πνοή οι άνθρωποι της εταιρείας Icon 4x4 από το Λος Αντζελες. Το θρυλικό αυτό αμερικάνικο Pick-Up απέκτησε νέο όνομα (New School Edition) και δίχως να χάσει την αυθεντική του αισθητική, καταφέρνει να «κρύβει» ορισμένες σύγχρονες ανέσεις.
 
Παρόλο που, λοιπόν, που το Thriftmaster μοιάζει σαν να βγήκε από μία χρονοκάψουλα και να μεταφέρθηκε σήμερα ως είχε πριν από 70 χρόνια, ωστόσο ένα έμπειρο μάτι θα εντοπίσει διαφορές. Για παράδειγμα, το ξύλο καρυδιάς που καλύπτει την καρότσα  χρησιμοποιεί την πανάρχαια ιαπωνική τεχνική «Γιακισούγκι» (Shu Sugi Ban) που συντηρεί την ξυλεία με το καψάλισμα του εξωτερικού της.
 
Επιπλέον, το αμάξωμα φέρει τη λευκή απόχρωση «Chalk White», η οποία προέρχεται από την παλέτα χρωμάτων της Porsche, με τη μορφή του οχήματος να αναβαθμίζεται από τις μαύρες πινελιές χρωμίου. Το όχημα πατάει σε σφυρήλατους τροχούς 18 ιντσών, οι οποίοι φέρουν σύγχρονα φρένα της Brembo. Συνέχεια του άρθρου >>>