Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στις 11 Νοεμβρίου, η Volvo Trucks αναμένεται να δημοσιεύσει ένα νέο βίντεο στο οποίο, το Volvo FH θα συναγωνιστεί στην πίστα με το Koengisegg One:1.

Το Volvo FH εναντίον του Koenigsegg One:1

3.338 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2014)

Έχετε αναλογιστεί πια θα ήταν η έκβαση ενός αγώνα μεταξύ ενός μεγάλου φορτηγού με ένα υπεραυτοκίνητο; Στις 11 Νοεμβρίου, η απορία σας θα λυθεί μέσα από το νέο βίντεο που δημιούργησε η Volvo Trucks.

Με  αφορμή το λανσάρισμα του νέου αυτόματου κιβωτίου I-Shift Dual Clutch, του πρώτου κιβωτίου με διπλό συμπλέκτη για την κατηγορία των βαρέων φορτηγών, η Volvo Trucks αποφάσισε να θέσει τηνναυαρχίδα της γκάμας της, το νέο Volvo FH, στην υπέρτατη δοκιμασία.

Πιο συγκεκριμένα, το βαρύ φορτηγό της σουηδικής εταιρείας αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπο με ένα εκ των κορυφαίων υπέρ-αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο, το Koenigsegg One:1!

Αυτό είναι ουσιαστικά το σκεπτικό πίσω από το νέο βίντεο που δημιούργησαν οι υπεύθυνοι της Volvo Trucks θέλοντας να υποδηλώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευκολία στον χειρισμό και την αποδοτικότητα που προσφέρει στον έλεγχο ενός σύγχρονου φορτηγού, το νέο κιβώτιο Volvo I-Shift Dual Clutch.

Ο ιδιόρρυθμος αυτός αγώνας μεταξύ των δύο –πλήρως αταίριαστων- ανταγωνιστών αναμένεται να διεξαχθεί στην πίστα «Ring Knutstorp» στη νότια Σουηδία, μια διαδρομή που φημίζεται για τις πολλαπλές έντονες ανωφέρειες και κατωφέρειες της καθώς και τις… κλειστές στροφές.

Παράλληλα, πίσω από το τιμόνι του Volvo FH αναμένεται να βρεθεί ο κ. Tiff Needell, ο βασικός παρουσιαστής της εκπομπής «Fifth Gear» για την Βρετανική τηλεόραση και όχι μόνο.

Δυστυχώς, για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την 11η Νοεμβρίου όταν και το νέο βίντεο της Volvo Trucks θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Μέχρι τότε σας προσφέρουμε μια μικρή πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν…