Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Scania σε συνεργασία με τη Sony Mobile, εξέλιξε ένα νέο «έξυπνο» ρολοί που επιτρέπει στον οδηγό να ενημερωθεί για πολλά δεδομένα του οχήματος του.

Χαρακτηριστικά, το νέο Scania Watch προσφέρει πληροφορίες αναφορικά με το δρομολόγιο, τη μέση κατανάλωση καυσίμου κ.ά.

Νέο Scania Watch με πολλαπλές λειτουργίες

2.132 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2014)

Σε συνεργασία με τη Sony Mobile, η Scania παρουσίασε ένα νέο ρολόϊ χειρός που εκτός από… την ώρα, μπορεί να προσφέρει σημαντικές επιπλέον πληροφορίες στον ιδιοκτήτη του.

Εισερχόμενη δυναμικά στον κλάδο της τεχνολογίας και των αξεσουάρ, η Scania λανσάρει ένα νέο ρολόι χειρός που εκτός από την ώρα, είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές πληροφορίες σε αυτόν που το φορά σχετικά με μια ευρεία γκάμα δεδομένων.

Η ιδέα για την δημιουργία του νέου αυτού ρολογιού από την Scania, γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της σουηδικής εταιρείας με τη Sony Mobile πάνε ένα άλλο πρόγραμμα, το «Wickit», μια εφαρμογή που επέτρεπε στους ιδιοκτήτες ενός φορτηγού να ενημερώνονται μέσω του tablet τους σχετικά με την λειτουργία των οχημάτων τους καθώς επίσης και να επικοινωνούν με τους οδηγούς τους.

Η εξέλιξη του νέου εν λόγω ρολογιού της Scania, προωθεί την ιδέα του «Wickit» σε ένα νέο επίπεδο καθώς πλέον, μέσω του Scania Watch οι οδηγοί πλέον, μπορούν να διαθέτουν ένα αξεσουάρ που φορούν στον καρπό τους, μέσω του οποίου μπορούν να συνδέονται με το όχημα τους και να ενημερώνονται για στοιχεία όπως η μέση κατανάλωση καυσίμου, η οδική τους συμπεριφορά, η μέση και η στιγμιαία ταχύτητα κίνησης κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο «έξυπνο» ρολόι της Scania, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δημοσιεύουμε.