Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες κίνησης…

… ο οδηγός απολαμβάνει ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στο εσωτερικό του σκληροτράχηλου φορτηγού της Mercedes-Benz.

Στιβαρές καμπίνες με ποικιλία διαστάσεων

Πέραν στοιχείων όπως οι ειδικές εκδόσεις προφυλακτήρα, οι διάφοροι τύποι σκαλοπατιών για την πρόσβαση στο εσωτερικό και φυσικά, οι δομικές ενισχύσεις για τη θωράκιση τους απέναντι στις αντίξοες συνθήκες, οι καμπίνες του Arocs είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στο εσωτερικό τους.
Το Arocs είναι διαθέσιμο με δύο εκδόσεις ως το πλάτος της καμπίνας και τρεις επιλογές ως το μήκος της ενώ, μπορεί να αποκτηθεί και με εντελώς επίπεδο δάπεδο, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλογών για τον ιδιοκτήτη του στις εννέα.
Από την συμπαγή σε διαστάσεις «CompactSpace S» έως την επιβλητική «BigSpace L», οι καμπίνες του εν λόγω φορτηγού μπορούν να δεχθούν πολλαπλές τροποποιήσεις όπως π.χ. η μείωση του συνολικού ύψους τους, με αποτέλεσμα, να είναι διαθέσιμες περισσότερες από 24 παραλλαγές χωρίς φυσικά να αναφερθούμε σε στοιχεία που άπτονται της διαρρύθμισης του εσωτερικού (βλέπε δυνατότητα απόκτησης του μοντέλου με το κάθισμα «SoloStar» για τον συνοδηγό).
 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ