Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Arocs αποτελεί τη βασική πρόταση της Mercedes-Benz Trucks για τον κλάδο των κατασκευών και διατίθεται σε μια τεράστια γκάμα επιλογών ως προς τον τύπο του αμαξώματος, τις καμπίνες κ.ο.κ. για πάσης φύσεως εφαρμογές.

Εντυπωσιακή «παλέτα» εκδόσεων

Όπως προαναφέραμε, το Arocs αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις της αγοράς και διατίθεται σε εκδόσεις με 2, 3 ή 4 άξονες με εξίσου πολλαπλές επιλογές ως προς τον τύπο και τους συνδυασμούς τους (κατευθυντήριοι, κινητήριοι, συζυγείς κ.ο.κ.).
Αντίστοιχα μεγάλη είναι και η γκάμα των εκδόσεων καμπίνων με τις οποίες είναι διαθέσιμο όπως επίσης και των επιλογών αναφορικά με το μήκος των μεταξονίων.
Με αυτό το δεδομένο, καθίσταται δυνατή η υποστήριξη πάσης φύσεως εφαρμογών όπως π.χ. οχήματα με ανατρεπόμενη καρότσα, μπετονιέρες, ελκυστήρες για την υποστήριξη φορτίων μεγάλου βάρους κ.ο.κ. Σε αυτήν την κατηγορία οχημάτων, η κορυφαία επιλογή είναι αναμφίβολα οι τράκτορες «SLT» τόσο για το Arocs όσο και για το Arocs, που χάρη στη μετάδοση της κίνησης ακόμη και σε όλους τους άξονες (έως πέντε) και τον κινητήρα με απόδοση 625 ίππων και 3.000 Nm ροπής, είναι σε θέση να υποστηρίξουν εφαρμογές με βάρος φορτίου έως και 250t.!
Προκειμένου μάλιστα να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη και εξειδικευμένη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της, η Mercedes-Benz έχει εξελίξει ειδικές εκδόσεις του Arocs με γνώμονα τόσο το ελάχιστο δυνατό απόβαρο του οχήματος (Loader) προκειμένου να διασφαλιστεί το μέγιστο δυνατό ωφέλιμο φορτίο, όσο και την δυνατότητα κίνησης του σε ακόμη και στις πιο έντονες εδαφικές ανωμαλίες (Grounder). Οι εκδόσεις «Loader» και «Grounder» έχουν να επιδείξουν ειδικές λύσεις σε τομείς όπως η σχεδίαση της καμπίνας, οι επιλογές των ελαστικών, οι τύποι των αξόνων και η δομή των αναρτήσεων, που έχουν προσεχτικά επιλεγεί με βάση τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη τους. 
 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ