Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά κινητήρων του Mercedes-Benz Arocs περιλαμβάνει επιλογές με χωρητικότητα από 7,7 – 15,7λτ. με απόδοση από 238 – 625 ίππους και μέγιστη ροπή από 1.000 – 3.000 Nm.

Κινητήρες με απόδοση από 238 – 625 ίππους

Όπως είναι φυσικό, η… καρδιά του ανανεωμένου Mercedes-Benz Actros είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του έναντι του ανταγωνισμού.
Χάρη σε προηγμένες τεχνολογικά καινοτομίες όπως το σύστημα τροφοδοσίας X-Pulse (με μέγιστη πίεση ψεκασμού έως και 2.700 bar) αλλά και το Predictive Powertrain Control (PPC) που συμβάλλει στη βέλτιστη διαχείριση των δυνατοτήτων τους αναλόγως της διαδρομής, το φορτίου κ.ο.κ., οι κινητήρες του Arocs διακρίνονται για την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα του.
Προκειμένου να καλύψει μια τεράστια γκάμα εφαρμογών, η Mercedes-Benz προσφέρει τέσσερα διαφορετικά -6κύλινδρα- μηχανικά σύνολα με χωρητικότητα από 7,7 – 15,6λτ. που αποδίδουν ισχύ από 238 – 625 ίππους και μέγιστη ροπή από 1.000 – 3.000 Nm.
Τα εν λόγω μηχανικά σύνολα είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με κιβώτια ταχυτήτων 8, 12 ή 16 σχέσεων.
Φυσικά, η βασική επιλογή είναι το υπερσύγχρονο αυτοματοποιημένο κιβώτιο «PowerShift» το οποίο ειδικά για τον κλάδο των κατασκευών φέρει ειδικές λειτουργίες – προγράμματα όπως τα «Offroad» ή «Power». Φυσικά, στην γκάμα του Arocs περιλαμβάνονται και χειροκίνητες επιλογές κιβωτίων.

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ