Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητος, με καλή εργονομία και πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Traveller ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τον πληρέστατο βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Το διπλό ντουλαπάκι μπροστά από τον συνοδηγό καθώς και η θήκη στο πάνω μέρος του ταμπλό, μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά μικροαντικείμενα με όγκο 18,1λτ.

Αντίστοιχα, πολλαπλές θήκες με συνολικό όγκο 9,9λτ. έχουν προβλεφθεί στο εσωτερικό των θυρών.

Αναλόγως της έκδοσης, το χώρος για τις αποσκευές με όλα τα καθίσματα στη θέση τους, κυμαίνεται από τα 0,55 – 1,3 κ.μ.

Έως και εννέα είναι οι θέσεις για τους επιβάτες στο εσωτερικό του γαλλικού μοντέλου.

Προαιρετικά, το Peugeot Traveller μπορεί να αποκτηθεί με ιδιαίτερα… εξεζητημένο εξοπλισμό για μεταφορές «VIP» επιπέδου.

Εμφάνιση και άνεση!

Εισερχόμενος εντός της καμπίνας των επιβατών, ο οδηγός θα εκτιμήσει άμεσα την πολύ καλή θέση οδήγησης και το ευρύ περιμετρικό πεδίο που διασφαλίζουν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες. Πέραν αυτού, η Peugeot έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο με εξαιρετική εργονομία αναφορικά με τη θέση των διαφόρων χειριστηρίων ενώ, πολλαπλοί είναι και οι αποθηκευτικοί χώροι εντός της καμπίνας. Στο διπλό κάθισμα του συνοδηγού θα φιλοξενηθούν με άνεση δύο ενήλικες ενώ κάτω από τη αναδιπλούμενη βάση του έχει προβλεφθεί ένας ακόμη «κρυφός» αποθηκευτικός χώρος. Με το πλάτος της πλευρικής θύρας να ορίζεται στα 933 χλστ. η πρόσβαση στη δεύτερη και την τρίτη σειρά καθισμάτων είναι εύκολη υπόθεση με τα καθίσματα να αποδεικνύονται αναπαυτικά. Όλα φέρουν φυσικά ζώνες ασφαλείας τριών σημείων καθώς και βάσεις isofix για τη στερέωση παιδικών καθισμάτων ενώ, στον εξοπλισμό ασφάλειας του οχήματος περιλαμβάνονται βασικά δύο μετωπικοί και πλευρικοί αερόσακοι ενώ προαιρετικά μπορεί να δεχθεί ακόμη και κεφαλής (τύπου κουρτίνας) και για τη 2η και 3η σειρά καθισμάτων. Σε αυτό το σημείο εξάλλου, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το νέο Traveller έχει αποσπάσει ήδη βαθμολογία 5 αστέρων στις δοκιμές του Euro NCAP!

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Peugeot - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ