δοκιμεσ - van

Οδηγούμε το νέο Suzuki Jimny 1,5-VVT 102hp GL LCV.

Οδηγούμε το αποκλειστικά επαγγελματικό Suzuki Jimny

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021

Μπορεί το τελευταίας γενιάς Suzuki Jimny να διατίθεται αποκλειστικά ως επαγγελματικό όχημα, αυτό όμως δε σημαίνει πως άφησε πίσω του τις εκτός δρόμου ικανότητές του, την πρακτικότητα, αλλά και την αξιοπιστία του, που το έκαναν γνωστό σε όλο τον πλανήτη.

Δοκιμάζουμε το μεγάλο Van της Volkswagen, το Crafter, τον διάδοχο του LT που παρουσιάστηκε πριν από 45 χρόνια.

Crafter: Οδηγούμε το Μεγάλο Van της VW

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021

Δοκιμάζουμε το μεγάλο Van της Volkswagen, το Crafter, ένα εκ των κορυφαίων σε ποιότητα και εφαρμοσμένη τεχνολογία, ελαφρών επαγγελματικών της αγοράς, το οποίο προσφέρεται και με έτοιμες λύσεις για ειδικές εφαρμογές, όπως ο ψυκτικός θάλαμος της «Stathis».

Διαβάστε τις εντυπώσεις μας από τη δοκιμή του ηλεκτρικού Maxus eDeliver 3.

Οδηγούμε το ηλεκτρικό Maxus eDeliver 3

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021

Tο ηλεκτροκίνητο Μεσαίο Van «eDeliver 3» είναι το πρώτο μοντέλο της νέας γενιάς οχημάτων της Maxus που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε. Με ωφέλιμο 1,0t.+ και αυτονομία έως και 344 χλμ.(!), είναι σαφές πως δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Διαχρονικός ηγέτης

Διαχρονικός ηγέτης

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020

Από το 1995, το Mercedes-Benz Sprinter έχει συμβάλλει δραστικά στην «μεταμόρφωση» των ελαφρών επαγγελματικών με το όνομα του να συνδέεται άρρηκτα με έννοιες όπως οι: ποιότητα, αξιοπιστία, οικονομία, πρακτικότητα, άνεση και πλέον συνδεσιμότητα!

Μεγαλύτερο, πληρέστερο, πιο αποδοτικό!

Μεγαλύτερο, πληρέστερο, πιο αποδοτικό!

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

Η νέα γενιά του Peugeot Partner είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα με κόστος από 15.244 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) προσφέροντας βελτιωμένες μεταφορικές δυνατότητες, αυξημένη αξιοπιστία και πολλαπλές «έξυπνες» λύσεις για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Πιο ώριμο και σύγχρονο από ποτέ!

Πιο ώριμο και σύγχρονο από ποτέ!

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Η συμπλήρωση 40 ετών στην ένδοξη εμπορική πορεία του Iveco Daily, βρίσκει το δημοφιλές ιταλικό επαγγελματικό όχημα στην πιο… μεστή φάση της ιστορίας του και οι πολλαπλές διεθνείς διακρίσεις που έχει αποσπάσει είναι απλούστατα το κερασάκι στην τούρτα για ένα εκ των πιο αποδοτικών και value-fo

Αλλάζει επίπεδο

Αλλάζει επίπεδο

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Η νέα γενιά του Mercedes-Benz Sprinter, την οποία είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε εκ νέου επί ελληνικού εδάφους, έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά πως το μέλλον των μεταφορών αναμένεται να είναι σημαντικά διαφοροποιημένο, με τα νέα οχήματα να είναι απείρως πιο αποδοτικά, και… «εξυπν