Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητος και ποιοτικά κατασκευασμένος, ο εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για τις πολλαπλές καμπύλες γραμμές.

Με σωστή διαρρύθμιση των διαφόρων χειριστηρίων, η κεντρική κονσόλα διακρίνεται για την πολύ καλή εργονομία της.

Ευανάγνωστος και με πλήθος ενδείξεων ο πίνακας οργάνων.

Στην οροφή της καμπίνας, πάνω από το παρμπρίζ έχουν προβλεφθεί μεγάλες σε χωρητικότητα θήκες για πάσης φύσεων αποσκευές.

Στο βασικό εξοπλισμό άνεσης περιλαμβάνεται και ηλεκτρικά ελεγχόμενη ηλιοροφή.

Δύο αναπαυτικά κρεβάτια μεγάλων διαστάσεων θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες μεγάλων δρομολογίων.

Το «σπίτι… μακριά από το σπίτι»

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την καμπίνα με την υπερυψωμένη οροφή του εκπροσώπου της Ford Trucks είναι η ευρυχωρία καθώς και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που έχει στη διάθεση του ο οδηγός.
Βασισμένος σε έντονες καμπύλες γραμμές και χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει με περιττά στοιχεία, ο εσωτερικός διάκοσμος προσφέρει άνετο «αέρα» για τον οδηγό και τον συνοδηγό καθώς και δύο αναπαυτικά κρεβάτια στο πίσω μέρος του οχήματος.
Ειδικές θήκες για πάσης φύσεως αποσκευές έχουν προβλεφθεί κάτω από τα κρεβάτια όσο και στην οροφή του οχήματος ενώ, εργονομικά σχεδιασμένα είναι και τα καθίσματα με αυτό το οδηγού να φέρει –όπως είναι φυσικό- πλήθος ρυθμίσεων και φυσικά αερανάρτηση.
Ορισμένοι από τους αποθηκευτικούς χώρους είναι προσβάσιμοι και από την γνώριμη καταπακτή πάνω από τους τροχούς του εμπρός άξονα ενώ, αερανάρτηση φέρει και ολόκληρη η καμπίνα, στοιχείο που αναβαθμίζει σημαντικά το επίπεδο της άνεσης που απολαμβάνει ο οδηγός.
Μεταξύ των στοιχείων που συγκαταλέγονται στον πλούσιο «βασικό» εξοπλισμό που προσφέρει η εταιρεία, αξίζει να αναφέρουμε το air-condition, το ηχοσύστημα, το cruise-control, η ηλεκτρικά ελεγχόμενη ηλιοροφή, οι αισθητήρες βροχής, το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό κ.ά.

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ford - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ