Ελκυστικά τα φωτιστικά σώματα της καμπίνας, αποτελούν ένα από τα σχεδιαστικά γνωρίσματα του νέου φορτηγού της Ford Trucks.

Ο νέος Eurotorq κινητήρας αποδίδει ισχύ έως και 480 ίππων με 2.500 Nm ροπής.

H έκδοση με την υπερυψωμένη καμπίνα, φέρει μια –μεγάλων διαστάσεων- αεροτομή στο επάνω μέρος της.

Αντεπίθεση εξ ανατολής!

Η νέα γενιά βαρέων επαγγελματικών της Ford Truxks διατίθεται πλέον και στην Ελλάδα από τον Όμιλο Σφακιανάκη με κυριότερο χαρακτηριστικό την εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας και την πληρότητα σε όλους τους τομείς.

Πληροφοριακά, αξίζει να αναφέρουμε πως η Ford Trucks αποτελεί μια κοινοπραξία της Ford Motor Company με τον τούρκικο Όμιλο Επιχειρήσεων «Koc Holding» και επί σειρά δεκαετιών έχει να επιδείξει μια αξιοσημείωτη εμπορική πορεία σε διάφορες αγορές ανά τον κόσμο χάρη στα αξιόπιστα, αποδοτικά και με περιορισμένο «Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας» οχήματα που προσφέρει.
Πρόσφατα, ο Όμιλος Εταιρειών Σφακιανάκης ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας γενιάς οχημάτων της εταιρείας και στην ελληνική αγορά και προκειμένου να σας παρέχουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση για τις δυνατότητες των νέων αυτών μοντέλων, ήρθαμε σε επαφή με την ελληνική αντιπροσωπεία και κανονίσαμε την φωτογράφιση του ελκυστήρα – τράκτορα της Ford Trucks, το νέο 1848Τ.
Στην έκδοση με την υπερυψωμένη οροφή, ο νέος τράκτορας της Ford Trucks είναι αναμφίβολα… επιβλητικός και με ξεχωριστή σχεδίαση που βασίζεται σε έντονες καμπύλες γραμμές με χαρακτηριστικούς διπλούς προβολείς για τα κυρίως φωτιστικά σώματα της καμπίνας.
Με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και μια μεγάλη σε διαστάσεις και πλήρως ρυθμιζόμενη αεροτομή στο επάνω μέρος της καμπίνας, ο τράκτορας της Ford Trucks έχει να επιδείξει μια πολύ καλή επίδοση στον τομέα της αεροδυναμικής, χάρη στα πολλαπλά –απαραίτητα- αεροδυναμικά βοηθήματα σε όλο το πλάτος του οχήματος ενώ, η πρόσβαση στο εσωτερικό της ευρύχωρης καμπίνας γίνεται μέσω τριών, μεγάλων σε μέγεθος, σκαλοπατιών.
Η πρόσβαση σε διάφορες εργασίες συντήρησης του κινητήρα για δευτερεύοντα συστήματα γίνεται μέσω της αναδιπλούμενης μάσκας ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως, ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα του εν λόγω μοντέλου είναι η πληρότητα του εξοπλισμού καθώς και το περιορισμένο κόστος αγοράς του σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Advertisement