Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αναλόγως των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη, o τράκτορας της Ford Trucks μπορεί να εφοδιαστεί με δύο δεξαμενές καυσίμου χωρητικότητας 600 + 450λτ.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό εξυπηρετεί η τοποθέτηση πολλαπλών συστημάτων του οχήματος εντός του πλαισίου.

Καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες πολλαπλών χρήσεων

Οελκτυστήρας που η εταιρεία προσφέρει και στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμος με συνολικό μήκος αμαξώματος της τάξης των 6.039 χλστ. και μεταξόνιο μήκους 3,6μ.
Ανάλογα με τις ανάγκες της χρήσης για την οποία προορίζεται, μπορεί να διαθέτει χαμηλή (ύψος 3.104 χλστ.) ή υπερυψωμένη οροφή (όπως και το όχημα που παρουσιάζουμε.
Ο εμπρόσθιος άξονας εφοδιάζεται με παραβολικά ελατήρια, αμορτισέρ και αντιστρεπτική δοκό ενώ στον πίσω συναντάμε «αερόφουσκες» με αντιστρεπτική δοκό.
Ένα από τα στοιχεία που υποδηλώνουν την πολύ καλή τεχνογνωσία της εταιρείας με την πρώτη ματιά είναι η εξαιρετική «χωροταξική» διαρρύθμιση της τοποθέτησης των επιμέρους μηχανικών μερών του οχήματος εντός του πλαισίου.
Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η δυνατότητα προσθήκης μιας ακόμη δεξαμενής καυσίμου (χωρητικότητας 450 λτ.) επί του οχήματος γεγονός που, σε συνδυασμό με τη στάνταρτ δεξαμενή καυσίμου των 600 λτ., διασφαλίζει μια αρκετά μεγαλύτερη αυτονομία.
Πέραν αυτού, τα ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα (spoilers) που εδράζονται επί της καμπίνας, τόσο στο εμπρός τμήμα όσο και στα πλαϊνά και –φυσικά- την οροφή, μειώνουν σημαντικά την αντίσταση του αέρα και κατΆ επέκταση την συνολική μέση κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοινώνει πως τα βαρέα επαγγελματικά οχήματα της Ford Trucks συνοδεύονται από Εργοστασιακή Εγγύηση τριών (3) ετών για το πλήρες όχημα, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων.

 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ford - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ