Το E-Ducato, σε σχέση με την diesel έκδοση, προσφέρει κέρδος καυσίμου που φτάνει τις 15.000 ευρώ για κάλυψη απόστασης 150.000 χλμ., ενώ και το κόστος συντήρησης είναι μειωμένο κατά 40%.

Στην ελληνική αγορά, οι δημοφιλείς διαμορφώσεις L2H2 και L3H2 του E-Ducato δικαιούνται επιδότησης από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Οικονομικά συμφέρουσα χρήση – Ελκυστική τιμή κτήσης

Σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με ένα συμβατικό όχημα είναι το συνολικό κόστος χρήσης ενός αμιγώς ηλεκτρικού επαγγελματικού οχήματος. Για παράδειγμα το E-Ducato, σε σχέση με την diesel έκδοση, προσφέρει κέρδος καυσίμου που φτάνει τις 15.000 ευρώ για κάλυψη απόστασης 150.000 χλμ., ενώ και το κόστος συντήρησης είναι μειωμένο κατά 40%.
 
Παράλληλα με την εφαρμογή Pro-Fit by E-Ducato, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν μια απόλυτα ρεαλιστική προσομοίωση των αναγκών τους, έτσι ώστε να δουν με απτά στοιχεία το κέρδος χρήσης ενός αμιγώς ηλεκτρικού επαγγελματικού μοντέλου. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://profitbyeducato.com/#/login
 
Επιπλέον, και στη χώρα μας πλέον προσφέρονται κίνητρα για την αγορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού επαγγελματικού μοντέλου. Συγκεκριμένα, στην ελληνική αγορά, οι δημοφιλείς διαμορφώσεις L2H2 και L3H2 του E-Ducato διαθέτουν Λιανική Τιμή Προ Φόρων κάτω των 50.000 ευρώ και δικαιούνται επιδότησης από το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Παράλληλα, όπως και όλα τα μοντέλα της Fiat Professional, το E-Ducato είναι διαθέσιμο και με προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης.
 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Advertisement Advertisement