Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Dacia Dokker μπορεί να αποκτηθεί –χωρίς χρέωση- με κλειστό ή ανοικτό τύπο διαχωριστικού της καμπίνας από τον χώρο φόρτωσης.

Το μεταλλικό αναδιπλούμενο πλέγμα και το κάθισμα «Dacia Easy Seat» επιτρέπουν την μεταφορά αντικειμένων μήκους έως και 3,11μ. ενώ, εξαιρετικό είναι και το πλάτος της πλευρικής θύρας.

Συνολικά οκτώ κρίκοι στο δάπεδο, επιτρέπουν την άνετη στερέωση πάσης φύσεως φορτίων.

Καρότσα με μήκος ως 3,11μ. και όγκο έως 3,9κ.μ.

Δεδομένου ότι το Dokker έχει εξελιχθεί πρωτίστως για να ανταπεξέλθει σε σκληρή χρήση, ο χώρος φόρτωσης δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί το σημείο αναφοράς.
Με το μήκος του αμαξώματος να μην υπερβαίνει τα 4,36μ., η καρότσα του Dokker διακρίνεται για τις μεγάλες διαστάσεις της ενώ η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει δύο επιλογές (κλειστό με τζάμι, μεταλλικό αναδιπλούμενο πλέγμα) αναφορικά με τους τύπους του διαχωριστικού από την καμπίνα των επιβατών.
Στην πρώτη περίπτωση, το κλειστό διαχωριστικό αποτελεί ιδανική λύση για εφαρμογές π.χ. υγειονομικού ενδιαφέροντος και πάσης φύσεως μετασκευές (π.χ. ψυκτικός θάλαμος) ενώ στη δεύτερη περίπτωση, με την αναδίπλωση του διαχωριστικού και του ειδικού καθίσματος «Dacia Easy Seat» για τον συνοδηγό, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης αυξάνεται από τα 1,9μ. στα 3,11μ., επιτρέποντας την άνετη μεταφορά αντικειμένων μεγάλου μεγέθους.
Στα θετικά του χώρου φόρτωσης στο Dokker αξίζει να αναφέρουμε τα 1,17μ. του ωφέλιμου πλάτους μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών, την –στάνταρτ- επένδυση από πλαστικό στο δάπεδο, τους πολλαπλούς κρίκους στερέωσης του φορτίου αλλά και το μεγάλο πλάτος (703 χλστ.) της πλευρικής (προαιρετικά διαθέσιμες δύο) θύρας.
Τέλος, ιδιαίτερα χαμηλό είναι και το κατώφλι φόρτωσης που ορίζεται στα –μόλις- 565 χλστ. από το έδαφος.

 

 

VANETTE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ