Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο προσεχές τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών οδηγούμε το ανανεωμένο Mercedes-Benz Citan με πλήρες φορτίο.

Το πολυεργαλείο!

3.220 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2017)

Στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών μεταφερόμαστε πίσω από το τιμόνι ενός –πλήρως φορτωμένου- Mercedes-Benz Citan και καταγράφουμε τις εντυπώσεις μας.

Ο μικρότερος σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες εκπρόσωπος της Mercedes-Benz στην αγορά των επαγγελματικών οχημάτων είναι το Citan, ένα Vanette με γονίδια από το Renault Kangoo, το οποίο ωστόσο καταφέρνει να διαφοροποιηθεί σημαντικά από τον γάλλο… συγγενή του, σε θέματα αισθητικής και όχι μόνο.
Στο προσεχές τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών που κυκλοφορεί στις αρχές Φεβρουαρίου, μπορείτε να βρείτε την αναλυτική δοκιμή του ανανεωμένου Mercedes-Benz Citan με τον κινητήρα των 1,5λτ. που αποδίδει ισχύ 90 ίππων.
Παράλληλα όμως, προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τις εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες του γερμανικού μοντέλου και την πολύ καλή οδική του συμπεριφορά κάτω από όλες τις συνθήκες, η ελληνική αντιπροσωπεία φρόντισε να μας το παραδώσει με φορτίο βάρους 500 κιλών, δηλαδή περίπου στο μέγιστο για την συγκεκριμένη έκδοση 109 CDI Long.
Η συνέχεια στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών