Εξαιρετικό από όλες τις απόψεις!

Το νέο Vanette της Dacia συνδυάζει ιδανικά την προσιτή τιμή με τις μεταφορικές δυνατότητες και την πολυχρηστικότητα με το περιορισμένο κόστος χρήσης, συντήρησης και επισκευής. Ιδού το νέο Dokker Van!

Ο νέος «λιμενεργάτης» (Dokker: από τις λέξεις «Dock»= αποβάθρα, «worker»= εργάτης) της Dacia ουσιαστικά υιοθετεί τα εξαιρετικά γονίδια του… πρωτεργάτη στην κατηγορία των Vanette, του Renault Kangoo, προκειμένου να προσφέρει όλα τα εχέγγυα στον σύγχρονο επαγγελματία που αναζητά ένα αξιόπιστο, αποδοτικό και συνάμα εύκολο στη συντήρηση και επισκευή εργαλείο, για μια πληθώρα χρήσεων.
Οι περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του το καθιστούν ευέλικτο εντός της πόλης ενώ την ίδια στιγμή, η σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων και ο κινητήρας – διαμάντι της Renault του επιτρέπουν να διανύσει πολύωρα δρομολόγια στον αυτοκινητόδρομο, χωρίς πρόβλημα ακόμη και με πλήρες φορτίο.
Παρά το γεγονός ότι το κόστος αγοράς του μόλις και μετά βίας υπερβαίνει τα 15.000 ευρώ (από 12.141 ευρώ αν δεν συνυπολογιστεί ο ΦΠΑ), το Dokker εξοπλίζεται με ένα πληρέστατο πακέτο άνεσης και ασφάλειας που υπερκαλύπτει τις συνήθεις απαιτήσεις ενώ την ίδια στιγμή, η ελληνική αντιπροσωπεία (TEOREN) το συνοδεύει με 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση καθώς και 5ετή Οδική Βοήθεια.
Όλα τα παραπάνω είναι τα βασικά μόνο πλεονεκτήματα της νέας αυτής πρότασης καθώς, όπως θα διαπιστώσετε, εξαιρετικές είναι και οι επιδόσεις του σε ότι αφορά στη δυνατότητα υποστήριξης φορτίων πάσης φύσεως.

 

Advertisement